Българската игра Pillars of History вече е в Kickstarter

Pillars of History е създадена с идеята да обучава по история наред със забавлението

Eпичната RPG игра Pillars of History, дело на Трайтън Студиос, вече набира подкрепа в платформата за групово финансиране Kickstarter, съобщиха от българския разработчик.

„За наша радост още в първите минути на кампанията бяхме отличени като любим проект и Pillars of History е обозначен с „Project We Love” от платформата Kickstarter”, споделиха от Трайтън Студиос.

Играта Pillars of History е създадена с идеята да обучава по история наред със забавлението. Сега пред екипа стои нелеката задача да покаже пред света, че неговият продукт е стойностен и смислен.

„Ние вярваме в това и сме обнадеждени от информацията, която получавахме през изминалите месеци от феновете на играта. Всеки, който има влечение към компютърните игри и към историята, може да ни подкрепи в Kickstarter и социалните мрежи”, призоваха от разработчика.

Целта на кампанията е Pillars of History да достигне до колкото се може повече хора, защото с повече фенове зад гърба екипът на Трайтън Студиос ще успее да вдигне нивото на проекта.

Pillars of History се явява историческо RPG, базирано върху историята на България и Балканите. Проектът е насочен към всички изкушени от историята и наред с приключенията разкрива миналото на балканските народи в ранното средновековие.

Коментари по темата: „Българската игра Pillars of History вече е в Kickstarter”

добавете коментар...

  1. Димитър Иванов

    Много добра идея наистина!

  2. Anonymous

    Страхотна идея!

Коментар