Мтел смени логото и визията си

Мтел представи днес ново лого и изцяло променена визия. Новият образ се появява, за да покаже „вече заложената стратегия за позициониране като компания, близка до клиента, която му предоставя цялостни телеком решения. Във фокуса е клиентът като личност”, обявиха от Мтел.


Символът в новото лого на Мтел представлява буквата М, стилизирана във формат за безкрайност

„Новата ни визия разкрива промяната ни в дълбочина – във философията и културата на Мтел", казва главният изпълнителен директор Андреас Майерхофер. „Нашата цел е все повече да ни възприемат като lifestyle provider”, допълни той.

Логото е образувано от символ, който представлява знаковата за Мтел буква „М”, стилизирана във формата за безкрайност, и текстова част „tel”.

Историята в новото лого тръгва от етимологията на буквата „М”.  В много от древните култури „М” изобразява „вода”, буквата се свързва с течност, а нейната символика се свързва със знака за безкрайност.

Новият бранд е вплетен и в дизайна на магазините. 60 от тях са изцяло обновени, като постепенно всичките 180 магазина ще бъдат преустроени.

по темата: „Мтел смени логото и визията си”

добавете коментар...

  1. Шани

    Не знам кой храни и кой не, но малко по-леко в тая тема – вече е достатъчно стара ;)и по-интересни новини има около М-тел 🙂

  2. Ясен

    Бе, стига сте хранили. Логото е супер и сайта е добър, мен и рекламите ме кефят, а още по-яките са новите оферти…типично българска черта да се дрънка безпочвено

  3. GERMANOSECA

    Logoto e na Infinity! I edno logo ne mogat da create-nat:)))) hahahaha – uslugi shte predlagat – ultra izlagaciq!!!

  4. админ

    Мтел с дъмпинг политиките на БОБ си остава една мутренска компания. Но все пак конкуренцията и агресивните практики са добре дошли за всички потребители.

  5. Damian

    Ей това българите са все недоволни.Като излезе нещо ново "ние" винаги викаме абе то не става!Ние в България нямаме много други алтернативи на мобилен оператор, така че трябва да се задоволим с това.На мен лично ми хареса логото.

  6. Лимбо

    Само не можах да разбера от къде е крадено, ама всеки си знае кво пише и говори.

  7. Жити

    Не мога да кажа, че чак не ми харесва. Старото беше много добро и затова не можем да го възприемем.

  8. !!!

    ЛОГОТО Е ПЛАГИАТСТВАНО!!!! ДЕМЕК – КРАДЕНО!!!

  9. Вальо

    Соц дизайн!

  10. koni4ua

    Абе и 10 пъти да си смените логото пак сте пълен боклук

  11. Rado

    Въобще не ми харесва новото лого … и сайта също … кофти цвят са избрали … ако беше както казват … "клиентът като личност" … то цвета трябваше да бъде по-естествен и натурален … с това … за пореден път доказват, че не ги е*е за клиента …

Коментар