SQUID и Huawei осигуряват още по-персонализирани новини

Потребителите на мобилното приложение SQUID получават специално подбрани заглавия от различни категории и от широк кръг достоверни източници
(снимка: SQUIID)

Партньорство на популярното мобилно приложение SQUID и Huawei осигурява на интернет потребителите по-добре подбрани и персонализирани услуги на началната страница на Huawei Browser.

Персонализираните услуги за новини могат да бъдат намерени на началната страница на браузърd на Huawei, където потребителите ще видят специално подбрани заглавия от различни категории и от широк кръг достоверни източници.

Потребителите могат също да навигират в менюто в горната лента, избирайки между различни категории, като спорт, забавление, наука и технологии, подкаст и много други. Най-новите категории са Финанси и Лайфстайл.

По-специално, категория Финанси съдържа потребителски новини, както и събития и трендове, касаещи компании, мнения на различни световни лидери, потребителски организации, индустриален сектор и др.

В категорията Лайфстайл читателите могат да намерят информация за здравословен начин на живот, пътешествия, мода, интересни статии и видеа от вдъхновяващи хора, готови да споделят опита си.

„Нашата цел е да вдъхновим потребителите ни да четат качествена журналистика и в същото време да помогнем на издателите ни да привлекат повече трафик и приходи”, казва Йохан Отелиус, изпълнителен директор и основател на SQUID.

Приложението предоставя новинарско съдържание на потребителите на мобилни телефони Huawei на 33 различни езика, в повечето страни от Европа и Латинска Америка. Целта на SQUID е да даде на „милениалите” лесен достъп до интересни и подходящи новини от достоверни източници.

Браузърът на Huawei е инсталиран на всички телефони на марката и може да бъде изтеглен на всички Android устройства в Google Play Store, с името Petal Browser. Потребителите на Huawei могат да го изтеглят от тук, а всички потребители на Android мобилни устройстава могат да изтеглят Petal Browser от тук.

Коментар