Смарт звънец с камера – за сигурност и удобство в дома

Интелигентният звънец с камера играе роля на двупосочен видеофон

Сигурността и удобството в дома са от първостепенно значение, предвид множеството рискове в ежедневието. Добрата новина е, че модерните технологии могат да се погрижат за нашето спокойствие на изключително достъпна цена.

Представяме Смарт звънец с вградена камера, който се инсталира лесно и предлага богата функционалност – за целите на удобството и сигурността. Освен това разглежданото устройство струва само €18,29 (обявената отстъпка е 48%) в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка.

Смарт звънецът изпраща силен сигнал с удължено  покритие, че някой звъни на вратата

Този интелигентен видео звънец с безжична функционалност е оборудван със 130 ° широкоъгълен сензорен обектив и поддържа Wi-Fi връзка. Интересна е също така функцията за съхранение Dingdong, която може да използва TF карта (до 64G) или безплатно съхранение в облака за запазване на записи.

Смарт звънецът с камера се активира по стандартния начин, от бутон, и поддържа видео разговори през интернет и смартфона на потребителя. Отличава се с ултра ниска консумация на енергия и продължително време в режим на готовност – до 2-3 месеца с едно зареждане на батерията.

Можете да видите на смартфона си кой звъни и да дадете указания

Друго предимство на устройството е способността за нощно виждане с висока разделителна способност и функцията за 130 ° двупосочен визуален домофон. Потребителите могат да провеждат видео разговори с посетители чрез своите мобилни телефони, без да е необходимо да отварят вратата, намалявайки инцидентите, причинени от случайно влизане.

Много практична функция ва смарт звънеца с камера е възможността за изпращане на позвъняването до смартфоните на 10 човека едновременно, което подобрява сигурността и удобството, тъй като всички членове на семейството могат да видят кой звъни на вратата и за кого се отнася повикването.

Смарт звънецът с камера е семпло устройство с богата функционалност

Можете да купите устройството тук: Смарт звънец с камера – само за €18,29 (отстъпка 48%) от онлайн магазина Cafago, който доставя продукта безплатно.

Коментар