JMGO M6 – впечатляващ мини DLP проектор

JMGO M6 mini DLP Projector е портативно решение за споделяне на идеи по всяко време и на всяко място

В света на цифровите и мобилни технологии имаме пълна свобода да споделяме мултимедийно съдържание пред аудитория за бизнес цели или просто за развлечение с приятели. Едно портативно устройство дава в ръцете ни всичко необходимо за прожекциите.

Компактен, лесен за управление и функционален, JMGO M6 mini DLP Projector се явява ценово-ефективно решение за споделяне на идеи по всяко време и на всяко място. Този малък проектор, предлаган в онлайн магазина Cafago на цена от €314,99 (валидна с купон за отстъпка L4007V), се отличава не само със стил, но и с богата функционалност. Ето за какво става въпрос:

Дистанционното на JMGO M6 mini DLP Projector може да се ползва и като прецизен лазерен показалец

Мини проекторът използва DLP 0.2” DMD технология с живот на LED лампата от 30000 часа. Устройството има яркост 200 ANSI лумена, контрастно съотношение 1000:1 и нейтив резолюция 854х480 пиксела. То може да проектира картина с размер от 30 до 100 инча в съотношение 4:3 и 16:9, на разстояние от 0,75 до 3 метра, давайки желаната гъвкавост на своя потребител.

Можете да използвате JMGO M6 с всеки Android смартфон или iPhone – магнитен механизъм позволява свързване към портативния проектор на смартфони с micro USB, Type-C и Lightning интерфейси. Всичко се случва „plug and play“, т.е. без никакво конфигуриране – поставяте смартфона в проектора и пускате желаното видео, филми, снимки и друго съдържание на големия екран.

JMGO M6 mini DLP Projector проектира изображение с размер от 30 до 120 инча

В допълнение, предвиден е и HD порт за свързване към проектора на източници на видео като компютър или геймърска конзола. Нещо повече, можете да предавате видео и аудио съдържание и безжично от смартфона към проектора – благодарение на поддръжката на Wi-Fi и популярни технологии като Miracast (само видео за Android) и Airplay.

JMGO M6 идва с два вградени Hi-Fi говорителя по 1,5W, както и с безжичен Bluetooth 4.0 модул, който позволява свързване на външни говорители. В устройството е вградено и дистанционно управление – то може да се ползва и като лазерен показалец. Проекторът е оборудван още с 1GB оперативна памет и 8GB постоянна флаш памет eMMC.

JMGO M6 mini DLP Projector е компактен, лек, със стилно излъчване и лесно управление

Мини проекторът разполага със солидна литиева батерия 2700 mAh, която поддържа работата на устройството в продължение на 2 часа, когато нямате достъп до контакт от електрическата мрежа. Батерията може да се послужи и за двукратно пълно зареждане на смартфона. Портативният проектор има размери 19,5х10,2х3 см и тежи около 410 грама.

Можете да купите мини проектора тук: JMGO M6 mini DLP Projector – на цена от €314,99, която е валидна с купон за отстъпка L4007V, и безплатна доставка.


Още две интересни устройства за дигиталното ежедневие са достъпни на примамливи цени в онлайн магазина Cafago. Едното от тях е WiFi Smart Wireless Security DoorBell – смарт знънец, който поддържа двупосочна връзка между входната врата и мобилния телефон на потребителя. Когато посетителят натисне звънеца, устройството активира звука и изпраща известие и изображения в реално време към смартфона, благодарение на вградена си камера. Можете да проверите кой е посетителят, да се свържете с него и да отключите дистанционно вратата или пък да предприемете друго действие, ако гостът е… нежелан.

Една от функциите на смарт звънеца е да обезпечи сигурността на дома

Можете да купите умния звънец тук: WiFi Smart Wireless Security DoorBell – на цена от €32,49 и с безплатна доставка.


Вторият продукт е електрическа самобръсначка от известен китайски бранд. Xiaomi SO WHITE ES03 Electric Shave Razor има адаптиращи се 3 глави за бързо, гъвкаво и прецизно бръснене и измиване, вкл. за обработка на мустаците. Устройството се зарежда през USB интерфейс за работа в продължение на 60 минути и е устойчиво на вода по стандарта IPX7.

Електрическата самобръсначка на Xiaomi е удобна е ефикасна

Можете да купите електрическата самобръсначка тук: Xiaomi SO WHITE ES03 Electric Shave Razor – на цена от €22,89 и безплатна доставка.

Коментар