Икономически форум акцентира върху бизнес превъзходството

С успешния си опит в бизнеса и образованието, Наталия Футекова често е лектор на събития, на които се среща с млади хора и ги вдъхновява да открият своето призвание (източник: ERP.BG)

Световни и национални бизнес лидери ще споделят опит в постигането на най-високите икономически резултати в своите компании по време на икономическия форум Business Excellence 2022, който ще се проведе на 21 март в зала EFE на хотел Маринела в София. Именно там същата вечер ще се състои и официалната церемония по връчване на наградите „Компания на годината“.

Икономическият форум Business Excellence ще акцентира върху иновативни модели за управление на бизнеса с цел да подпомогне предприемачеството. В центъра на дискусиите тази година ще бъде бизнес превъзходството. То се свързва с прилагане на изключителни практики в организацията и постигане на високи резултати – интегрирана селекция от успешни практики, чрез които мениджърите развиват бизнеса до най-доброто, което може да се постигне.

Изключителните практики са се превърнали в модели за това как трябва да функционира една организация от световна класа, поясниха от ERP.BG – една от водещите български компании за разработка на бизнес софтуер. Опита си пред присъстващите ще сподели доц. д-р Наталия Футекова, управляващ партньор на ERP.BG.

Наталия съчетава успешно предприемаческата кариера в сферата на технологиите с академичната и научна дейност, както и с активно участие в образователни и други обществени каузи.

През 2015 г. тя основава ERP Academy – иновативен проект на фирми от ERP бранша в България, които обединяват усилия, за да направят висшето образование по-близко до реалните нужди на бизнеса, а бъдещите кадри – максимално подготвени за пазара на труда в сферата на бизнес мениджмънта и ИТ.

С дългогодишен опит в бизнеса и образованието, Наталия Футекова често е лектор на събития, на които се среща с млади хора и ги вдъхновява да открият своето призвание. Сред последните й участия е лекцията на едно от българските издания на световния формат TEDx, достъпна в YouTube канала на американската организация, следван от над 16 милиона души от различни точки на света.

Икономическият форум Business Excellence цели да помогне на бизнеса да идентифицира възможности за подобрение, да се фокусира върху показателите за ROI (възвръщаемост на инвестициите) и да разкрие потенциала за бъдещо организационно развитие. Лектори на форума ще бъдат редица водещи експерти от България и света, които ще споделят полезни знания и опит.