Wanbo Mini – джобен проектор за кино изживяване у дома

Мини проекторът на Wanbo пренася атмосферата на кино салона у дома

Домашните проектори Wanbo от портфолиото на Xiaomi си спечелиха слава с отлично съотношение на цена и възможности. Те са компактни, с иновативен дизайн и богата функционалност. Едно малко бижу за дома, което предлага кино изживяване.

Отскоро са достъпни два нови модела – Wanbo Mini LCD Projector (подобрена версия) и Wanbo Mini Pro LCD Projector с някои допълнителни предимства, вкл. Wi-Fi и Android 9.0. Двете устройства се предлагат на изключително изгодни цени в момента – съответно за €59 (след купон за отстъпка NNNWBMNL) и €89 (след купон за отстъпка NNNABMNPL) в глобалния онлайн магазин Geekbuying, с безплатна доставка от европейски склад.

Компактното устройство прожектира 720p картина на стената с диагонал до 120 инча

Подобрената версия на Wanbo Mini с Multimedia OS е компактен и преносим LCD проектор, с който ще се насладите на кино изживяване от дивана у дома. Устройството прожектира на стената (или на тавана!) картина с диагонал до 120 инча, яркост 250 ANSI лумена и разделителна способност 720p, като поддържа декодиране до 1080p. Към проектора може да свържете различни източници на съдържание – лаптопи, смартфони, конзоли за игри – през HDMI и USB интерфейсите или да ползвате TF карта.

Вграденият високоговорител 3W осигурява ясен звук за пълноценното изживяване с филми, игри или презентации. Проекторът поддържа също корекция на трапецовидното изкривяване, благодарение на което ще виждате перфектно правоъгълно изображение, независимо от позиционирането на устройството.

С този елегантен бутон можете да направите кино изживяването още по-въздействащо

Wanbo Mini е не само универсален, но и енергийно-ефективен проекто, с дълготрайна LED лампа, която може да служи до 30 000 часа на филмови ентусиасти, геймъри и дори на бизнес професионалисти, които често изнасят презентации пред клиенти и партньори.

Този подобрен модел на Wanbo Mini включва фокусираща оптична леща от чисто стъкло с висока пропускливост, която помага за прозрачното фокусиране и придава по-висока яркост и по-ясно качество на изображението, за което допринася и физическата разделителна способност 720P. Висококачественият мембранен говорител с мощност 3W възпроизвежда ясен звук и аудио-визуални ефекти на ниво кино.

С проектора Wanbo Mini може да превърнете и тавана в кино екран

Важно е да подчертаем и вградената технология за естествена защита на очите. Тя симулира осветяване на обектите чрез специално регулирана мека светлина, която е по-мека в сравнение с директната светлина на физическия екран и така предотвратява умората на очите.

По-усъвършенстваният модел Wanbo Mini Pro работи под управление на Android 9.0, което го прави универсално устройство за забавление, вкл. с приложения от Google Play Store и директно от популярни стрийминг платформи като Netflix, YouTube и др. Вградените Wi-Fi и Bluetooth възможности позволяват лесно безжично свързване на външни устройства към проектора за гледане на филми, презентации или игри.

Освен с кабелните портове Wanbo Mini Pro разполага с безжични Wi-Fi възможности

Можете да купите мини проектора тук: Wanbo Mini LCD Projector Upgraded Version – за €59 след купон за отстъпка NNNWBMNL или модела с Wi-Fi възможности и Android 9.0 Wanbo Mini Pro LCD Projector – за €89 след купон за отстъпка NNNABMNPL. И двете устройства се доставят безплатно от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар