Xiaomi Wanbo TT – портативен проектор за Netflix и YouTube

Wanbo TT е малък и лек проектор, с отлични характеристики за гледане на видео

Видеото е може би най-популярното забавление на хората днес. Стрийминг услуги като Netflix, Amazon Prime Video и YoyTube стават все по-популярни, а един интересен продукт, който представяме днес, дава още повече свобода на потребителите да гледат любимите си филми и сериали където и да се намират, с високо качество.

Портативното устройство Wanbo TT от портфолиото на Xiaomi представлява Netflix-сертифициран LCD проектор с яркост от 650 ANSI лумена, способен да задоволи нуждите както на любителите на филмите и геймърите, така и на деловите потребители, когато им се налага да правят презентации. Моделът се предлага сега на привлекателна цена от €239 в глобалния онлайн магазин Geekbuying, която е валидна с купон за отстъпка NNNWBTTPJ.

Портативният проектор Wanbo TT е сертифициран от Netflix

Проекторът с размери 17x12x17,5 см и тегло 1,67 кг се доставя с предварително инсталирани приложения като Netflix, Amazon Prime Video и YouTube. Много важна е официалната поддръжка на Widevine DRM L1 – защитната система на Google за премиум съдържание, което гарантира гледане на филми с отлично качество, с пълна разделителна способност. Още 200 други видео приложения са достъпни онлайн, без да се свалят на проектора.

Говорейки за качеството на картината, Xiaomi Wanbo TT поддържа естествена резолюция 1080p, яркост 650 ANSI лумена и технология HDR10, за да предложи кристално чисто изображение с наситени цветове. Форматът HDR10 осигурява максимална яркост от 1000 нита и дълбочина на цвета от 10 бита. Тези характеристики осигуряват картина с високо качество дори на дневна светлина.

Wanbo TT е подходящ както за домашно забавление, така и за офис презентации

Още едно сериозно предимство на този проектор е автоматичното фокусиране в рамките на няколко секунди, благодарение на технология с изкуствен интелект. Забравете за неудобството на ръчното фокусиране и размазаната картина – Wanbo TT доставя ясна картина за секунди.

Като хардуер, проекторът разчита на чипсет Mediatek MTK9266 с четириядрен процесор, допълнен от 1GB RAM и 8GB eMMC памет. Работи под управление на Linux. Доста тих е – под 30dB и благодарение на ефективната система за охлаждане, ще остане незабележим дори след дълги часове работа.

Стъклените лещи на Wanbo TT се намират в устойчива камера, която не пропуска прах

По отношение на интерфейсите и комуникациите, моделът поддържа двулентов Wi-Fi (2,4 GHz и 5 GHz) за безжично стриймване от смартфон и други устройства, както и Bluetooth 5.1 за свързване на аудио периферия, има HDMI порт за различни източници на видео, вкл. компютри, конзоли и др., и USB порт за флаш драйв. Разполага със стандартен 3,5-мм изхода за слушалки.

Аудиото е силна страна на проектора. Wanbo TT предлага два 5-ватови стерео високоговорителя с Hi-Fi поддръжка, поддържа Dolby Atmos и 360° съраунд звук. Въпреки малките си размери, проекторът възпроизвежда качествен, естествен звук.

Wanbo TT поддържа безжичен стрийминг на видео от мобилни устройства

Wanbo TT проектира картина с размер 40-120 инча на разстояние 1,1-3 метра в съотношение 16:9 и 4:3. LED лампата има живот 20 000 часа, според спецификациите на производителя. Стъклените лещи са поместени в добре затворена камера, която не пропуска прах.

Компактният проектор Wanbo TT може да се ползва в различни сценарии – за гледане на филми и развлечения с игри, но също и за офис презентации. Малките му размери го правят удобен за пренасяне и за събития на открито. Осигурен е достъп до над 200 онлайн приложения, които се ползват без зареждане в устройството.

Wanbo TT проектира картина с размер до 120 инча на разстояние до 3 метра

Можете да купите този отличен проектор тук: Wanbo TT Portable Projector – за €239 след купон за отстъпка NNNWBTTPJ и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментари по темата: „Xiaomi Wanbo TT – портативен проектор за Netflix и YouTube”

добавете коментар...

  1. АлоУ

    Оправете си живота на лампата, една нула сте ОпущилЕ, 20000 е а не 2 иляди, алоу!

Коментар