Wanbo X2 Max – нов проектор за кино изживяване у дома

Лек и компактен, Wanbo X2 Max се отличава и с отлични технически характеристики

Линията домашни проектори Wanbo се попълни с още един, усъвършенстван модел, който предлага много по-добри характеристики от своя предшественик, а цената остава достъпна за масовия потребител. Компактното устройство пренася атмосферата от кино салона у дома.

Новият LCD проектор Wanbo X2 Max се явява подобрена в много аспекти версия на X2 Pro – сега този усъвършенстван модел се предлага изгодно за €159 след купон за отстъпка NNNWBX2MP в глобалния онлайн магазин Geekbuying и безплатна доставка от европейски склад. Със своите характеристики, това универсално и компактно устройство ще пренесе кинематографичното изживяване у дома.

Wanbo X2 Max пренася кино изживяването в домашни условия

Моделът, оборудван с мощен LED източник на светлина, поддържа естествена разделителна способност 1080p и прожектира кристално чисти изображения с големина до 120 инча. Яркостта на проектора достига 450 ANSI лумена, което го прави предпочитан избор както за тъмни, така и за осветени среди. Цветовете на картината са по-естествени и чисти, с контраст 2000:1.

Wanbo X2 Max поддържа множество опции за свързване към източник на видео, включително HDMI и USB портове, както и безжично – през двуканален Wi-Fi 6 и Bluetooth 5.0. Това означава, че ще можете лесно да свързвате към проектора различни устройства като лаптопи, игрови конзоли, смартфони и други устройства за стрийминг.

Wanbo X2 Max разполага с множество интерфейси за свързване към различни устройства

Безжичното дублиране на екрана позволява лесно поточно предаване от смартфон или таблет. Предимство на модела е двулентовият Wi-Fi 6, който увеличава с близо 4 пъти скоростта на предаване на изображението, в сравнение с двулентовия Wi-Fi 5. Това намалява значително латентността – със 70%, което осигурява по-стабилна и много по-бърза връзка.

Важна характеристика на усъвършенствания проектор Wanbo X2 Max е вграденият AI алгоритъм за незабавно автоматично фокусиране при зареждане на видеопотока. Високочувствителната камера гарантира, че изображенията се изчистват сами, дори когато се движат.

Wanbo X2 Max проектира картира с размер до 120 инча на разстояние до 3,6 метра

Нещо повече, този домашен проектор поддържа четирипосочна трапецовидна корекция, тоест картината на екрана ще остане квадратна, независимо от разположението на проектора. Моделът може да показва изображение с размер от 50 до 120 инча на разстояние от 1,2 до 3,6 м от стената.

Компактен и лек, Wanbo X2 Max е подходящ както за вътрешна, така и за външна употреба – за гледане на филми, изнасяне на презентации, игри и други приложения. За цялостното изживяване допринася и вградената аудио система с два стереоговорителя по 5W, с подсилен бас.

Wanbo X2 Max поддържа безжично предаване на изображението от екрана на смартфона

Проекторът работи под управление на операционна система Android 9.0 с достъп до огромното разнообразие от развлекателно съдържание, вкл. филми и музика, от източници като YouTube, Netflix и други популярни стрийминг услуги. Освен това моделът работи доста тихо – нивото на шума е под 35 dB/m. В комплекта влиза и дистанционно управление.

Можете да купите това бижу за домашно забавление тук: Wanbo X2 Max Projector – за €159 след купон за отстъпка NNNWBX2MP в глобалния онлайн магазин Geekbuying и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар