Liectroux YW710 – робот за почистване на прозорци

Почистващият робот за прозорци Liectroux YW710 е безценен помощник в домакинството

Домашните роботи все повече изземат рутинните човешки дейности, за облекчение на домакините. Освен за почистване на пода, смарт устройствата вече се грижат и за кристалния блясък на прозорците. Представяме един модерен продукт за тази цел.

Роботът за почистване на прозорци Liectroux YW710 Window Cleaning Robot е практично устройство с приятен дизайн, което се предлага сега изгодно за €104,99 (обявената отстъпка е 50%) в глобалния онлайн магазин Cafago, с безплатна доставка от европейски склад.

Liectroux YW710 е компактен и лек, с приятен дизайн и смарт функции

Компактният, симпатичен робот може да почиства стъкла с всякаква дебелина. Разполага с резервоар от 100 ml и прилага автоматично двупосочен воден спрей за измиване на прозореца. Способен е да разпознава стъкла без рамка, благодарение на технология с въздушно налягане.

Liectroux YW710 работи бързо, със скорост на почистване до 2,4 минути на квадратен метър. Поддържа три режима на почистване – по N-образен шаблон, Z-образен и автоматичен (първо N, после Z). Използва безчетков мотор, който осигурява всмукателна мощност от 2500Pa и същевременно тиха работа (шум 70dB).

Liectroux YW710 поддържа три режима на почистване – N, Z и комбиниран

Почистващият робот за прозорци е интелигентно устройство, което използва технология за изкуствен интелект за своите операции. След приключване на работа, машинката автоматично се завръща в първоначалната точка. Освен това в робота е вграден надежден алгоритъм против падане.

Можете да управлявате Liectroux YW710 чрез автоматичните режими или ръчно с помощта на включеното в комплекта дистанционно или от смартфон приложение. Устройството се отличава и с вградена система за непрекъсваемо захранване (UPS) с батерия 650mAh, която се задейства в случай, че отпадне основното захранване от електрическата мрежа. Това е икономичен робот, който консумира само 72W.

Безчетковият мотор на Liectroux YW710 сигурява всмукателна мощност 2500Pa

Почистващият робот за прозорци е снабден със специално проектирана кърпа за почистване с влакна. Предпазното въже с висока якост издържа до 150 kgf. Полезна екстра е възможността за гласови команди, с които да задействате робота. Моделът е съвместим с Tuya смарт устройства, поддържа Bluetooth функционалност и App контрол от мобилно приложение.

Liectroux YW710 е компактен и лек робот с размери 320x247x100 мм и тегло 1,3 кг. Комплектът включва самия робот, дистанционно управление, предпазно въже, захранващ адаптер, кърпа за почистване, бутилка вода и ръководство за потребителя.

Liectroux YW710 се отличава със стилен дизайн, малко тегло и лесна употреба

Можете да купите почистващия робот за прозорци тук: Liectroux YW710 Window Cleaning Robot – за €104,99 (обявената отстъпка от Cafago е 50%) и безплатна доставка от европейски склад в рамките на няколко работни дни.

Коментар