HP въвежда спортна линия ноутбуци

НР представи лимитирана серия ноутбуци, създадени в сътрудничество с Rossignol – една от любимите марки на феновете на планински и зимни спортове.

Дизайнът на компютрите съчетава тенденциите в зимните спортове и технологиите. Новите лаптопи са създадени за потребители, които искат да изразят чувството си за стил и да се забавляват.

Двата ноутбука HP Pavilion dv6 Rossignol допълват ските и аксесоарите от моделите на Rossignol – Attraxion VIII Echo за дами и Freeride S7 за мъже. Всеки ноутбук се продава с ексклузивeн софтуер и специален калъф за тяхното пренасяне.

Външният им вид е семпъл и изчистен, като се вписва във всекидневието на потребителите с усет за стил. Ноутбуците HP Pavilion dv6 Rossignol могат да бъдат персонализирани и с ексклузивни тематични тапети, създадени от Rossignol.

Ските на Rossignol са проектирани с грижа за околната среда. Затова и кутиите на компютрите са изработени от рециклирани материали, а покритието им е отпечатано с боя от соя.

Новите мобилни компютри позволяват лесно създаване и споделяне на съдържание. Устройствата се предлагат с Adobe Photoshop Elements и Adobe Premiere Elements, чрез които потребителите могат да направят по-впечатляващи клиповете и снимките от своите спускания. Налице са и възможности за създаване на качествено аудио и видео съдържание и показват на ски уменията чрез социални мрежи.

HP Pavilion dv6 Rossignol предлага до 640 GB твърд диск и 4GB DDR3 памет. Компютрите са с процесори Intel Core i5, графичнa картa AMD Radeon с 1 GB заделена памет и DVD+RW.

Екранът на ноутбука е със светодиодно задно осветяване (LED bright view), размер от 15.6“ и възможности за HD.

Уебкамерата HP True vision и чувствителните микрофони осигуряват връзка с приятелите от пистата и извън нея. Ноутбукът е оборудван и с три слота USB 2.0, HDMI порт, VGA порт, четец за карти с памет 5 в 1, изход за стерео слушалки и говорители на Altec Lansing с Dolby аудио.  

Двата ноутбука Pavilion dv6 Rossignol ще се предлагат от средата на януари на препоръчителна цена от 1788 лева с ДДС.

Коментар