Samsung преобръща представата за телевизор

Samsung Electronics представи на българския пазар телевизори от ново поколение с интернет връзка, персонализирани настройки и възможности за търсене на мултимедийно съдържание.

Серията Samsung Smart TV включва няколко LED и плазмени модела – LED D8000, LED D7000, LED D6500, Plasma D8000, D7000 и D6900 (6910), както и LED D6000 и D5500. Всички те предлагат висококачествен 2D и 3D образ, Full HD и широк набор от опции за забавление чрез Samsung Apps.

Новите телевизори се отличават и със стилен дизайн, благодарение на ултра тънък панел, който разширява площта за гледане без необходимост от увеличаване на картината.

„Днес забавлението минава отвъд границите на обичайното гледане. Потребителите искат да споделят непрекъснато своите преживявания с любимите си хора, да поддържат виртуална връзка с близките си и всичко това от уюта на своя дом", каза Христофор Петков, мениджър ключови клиенти в AV дивизията на Самсунг Електроникс Румъния, отговарящ за българския пазар.

Иновативната технология на Samsung Smart TV прави това възможно, като дава на потребителите незабавен достъп до социалните мрежи и интернет директно чрез телевизора, поясни Петков.



Иновативната технология на Samsung Smart TV
дава на потребителите незабавен достъп до социалните мрежи и интернет директно чрез телевизора

Новите Smart TV са интелигентни устройства, които, според Samsung, са революционни заради промяната в начина, по който телевизорът бива използван и възприеман от хората. Телевизорът вече не е само средство за пасивно излъчване на съдържание, предложено от телевизионните канали и кабелните оператори, а позволява и активен подбор на най-подходящото за потребителя мултимедийно съдържание.

В допълнение, Smart TV може да се превърне в истинска станция за забавление на целия дом, при активиране на връзката с други Samsung устройства.

Функцията Search All позволява търсене на желаното съдържание в телевизора, но също така и в други DLNA-сертифицирани носители, компютри в мрежа и мобилни устройства.

Вграденият интернет браузър пък прави възможно сърфиране директно от телевизора. Цялата серия Samsung Smart TV поддържа свързване към Samsung Apps – огромен архив за телевизионни приложения в различни сфери на интерес като спорт, забавления, информация, игри и социални мрежи.

Серията Smart TV включва LED и плазмени модели с диагонал на екрана от 39 до 64 инча. Цените варират от 1900 до 7000 лева. Телевизорите се предлагат с активни очила с подобрена безжична радио-честотна връзка, която не смущава образа при гледане.

по темата: „Samsung преобръща представата за телевизор”

добавете коментар...

  1. www.mim-matratsi.com

    Смарт Тв са уникално добри, samsung още дълго ще избиват рибата :)))

  2. семсунг фен

    Откога D5500 предлага 3D образ?

Коментар