Академията на Телерик добавя модул за бизнес умения

Обучението по бизнес учения в Академията на Телерик ще се води лектори от PwC

Обучението по бизнес учения в Академията на Телерик ще се води лектори от PwC

Академията на Телерик разширява програмата си обучение на софтуерни инженери с изцяло нов модул по бизнес умения. Петмесечното обучение, което стартира днес, ще се реализира от Академията на PwC – една от четирите най-големи компании за одит и консултантски услуги в света.

В обучението ще участват всички курсисти – над 270, които са част от „Софтуерната академия на Телерик”. Участниците, които преминат цялото обучение, ще получат сертификат от Академията на PwC, уточниха от Telerik, a Progress Company.

Обучението е в отговор на нуждата от ИТ специалисти, които имат както добри технологични познания, така и базови познания по бизнес стратегия и финанси. Новото направление в „Софтуерната академия на Телерик” ще покрие седем основни теми и ще бъде изцяло на английски език, с лектори от PwC и международната мрежа на консултантската компания.

Сред темите на обучението са стратегия и функции на организацията, бизнес развитие и лидерски умения, базова финансова грамотност и управление на проекти. В рамките на модула курсистите ще работят по два проекта в екип – решаване на бизнес казус и представяне на собствена бизнес идея, в които ще приложат на практика придобитите знания.

Коментари по темата: „Академията на Телерик добавя модул за бизнес умения”

добавете коментар...

  1. #1mnogotap

    бро, you know nothing

  2. Tsvetomir

    Вярвай ми, че в Телерик заплащането е от най-високите в ИТ сферата в БГ. Може да е по-ниско в сравнение с чужбина, но спрямо стандарта ни си е доста адекватно.

  3. Ivan

    Поредната кампания на фирма Х с подарък сертификат в добавка към промивката на мозъците ползувайте нащите продукти и инструменти от Microsoft. 🙂

    ИТ спецовете не се нуждаят от едни сертификати и рекламни трейнинги – нужно е адекватно заплащане.

Коментар