Българи създадоха мобилно приложение без аналог

 Георги Дюлгеров, Стефан Михайлов и Борис Кафалиев разработиха иновативно мобилно приложение за виртуални късметчета

Георги Дюлгеров, Стефан Михайлов и Борис Кафалиев разработиха иновативно мобилно приложение за виртуални късметчета

Иновативно мобилно приложение, създадено от български екип, забавлява потребителите и същевременно предлага на заведения, хотели, спа центрове и други бизнеси ефективен начин за реклама.

Става въпрос за виртуални късмети, които „оживяват“, щом човек насочи към тях камерата на смартфона си. Иновацията ще стане достъпна за клиентите на избрани заведения от средата на февруари, съобщиха разработчиците.

Приложението може да се сваля безплатно и е създадено по идея на Георги Дюлгеров, Стефан Михайлов и Борис Кафалиев. Част от екипа стои и зад Brands.bg – сайтът, който помага за повишаване на доверието в българските продукти и услуги.

Супер късметчетата, които на пръв поглед изглеждат като обикновените късметчета, ще се сервират с кафето. Достатъчно е клиентът да свали приложението и да насочи камерата на мобилния си телефон към късметчето. В този момент картинката, текстът, както и логото на заведението буквално изскачат пред очите му.

Супер късметчета оживяват, щом човек насочи към тях камерата на смартфона си

Супер късметчета оживяват, щом човек насочи към тях камерата на смартфона си

Ефектът е доста жив и въздействащ, а вдъхновяващите послания са така направени, че всеки може да ги споделя лесно със своите приятели в социалните мрежи. Игровият елемент ще провокира хората да търсят местата, на които се предлагат супер късметчетата. Споделяйки късметчето, което сa получили с кафето си, те ще разпространяват и логото и името на кафенето или ресторанта сред своите приятели.

Собствениците на заведения и хотели вече проявяват интерес към приложението. Всяко заведение или хотел ще има свой профил и ще е включено и към рейтинговата система на сайта Brands.bg. Приложението ще стане достъпно за сваляне от 15 февруари, увериха разработчиците.

Коментари по темата: „Българи създадоха мобилно приложение без аналог”

добавете коментар...

  1. Смартолюшън ЕООД

    Без аналог. Браво. На 7 Април 2009 г. пуснахме сайта ни за изтегляне на късметчета “http://kasmet.interestal.com”/ Иновативно си беше … пък сега е още по иновативно …

  2. Tedi

    Pokemon Go, но вместо покемони, ловим “късметчета” хахахахаха, без аналог, а?

  3. Acho

    Е това не е ли БГ версия на PokemonGo??

  4. Anonymous

    Да обикаляш, за да пиеш кафе?
    Отиваш, сядаш си на диванчето, чилваш си и се кефиш.
    Изглежда по-интересно от старите хартийки!

  5. -

    Да, точно това ми трябваше – приложение, което да добавя 3Д ефекти към късметчето с кафето ми. Направо ще се скъсам да обикалям, че да я пробвам тая безсмислена работа…

  6. KW_sos

    Перспективна технология, само незнам дали е дорасла за България и тукашната бизнес рамка.
    Ако питате мен си губите времето тук… и готината идея.
    Не пише как се казва приложението, за да се пробва? Сигурно е тайна.. 🙂

  7. Дж.

    Браво, поздравления! Много яка идея!

  8. Тони

    Бравос момци, изпълнихте една уникална ЗАЯВКА, каквато другите могат само да сънуват. Добре сте се преориентирали. Успех и много РЕДОВЕ от потребители.

Коментар