Парафлоу се присъедини към CSP програмата на Microsoft

Парафлоу ще предоставя комплексни облачни услуги от Microsoft в качеството си на CSV партньор на софтуерната корпорация

Системният интегратор Парафлоу Комуникейшънс обяви днес, че се присъединява към партньорската програма Cloud Solution Provider (CSP) на Microsoft.

„В качеството си на  директен CSP партньор имаме възможност да предоставим комплексни услуги, включващи Office 365, Azure, Dynamics 365 (CRM, ERP), както и решения, разработени от Парафлоу. Така подпомагаме нашите клиенти да увеличават своята рентабилност и конкурентоспособност, възползвайки се от възможностите на облачните услуги”, заяви Николай Аврамов, управител на Парафлоу Комуникейшънс.

Той припомни, че съвместното партньорство между Microsoft и Парафлоу датира от почти 20 години и за този дълъг период са реализирани десетки внедрявания и успешни проекти в широк спектър от организации, довели до подобряване на бизнес процесите и оптимизиране на ИТ разходите.

Като директен партньор по CSP програмата, Парафлоу поема изцяло обслужването на своите клиенти по отношение на поддръжка, внедряване и обучение на служителите, уточниха от компанията.

С възможността за гъвкави схеми на фактуриране, клиентите могат да използват облачните решения с по-голяма свобода и ефективност, като разчитат на един партньор в обслужването и комуникацията в лицето Парафлоу, заключиха от системния интегратор.

Коментар