Brother пуска седем нови цветни устройства

Новите печатащи устройства на Brother достигат скорост 31 стр./мин. при цветен и черно-бял печат

Нова гама цветни лазерни устройства Brother се отличават с гъвкави възможности, сигурност на данните и високо качество на печат. Устройствата на японската компания са проектирани да повишат продуктивността и ефективността при печат на големи обеми от документи.

Сред новите попълнения са три принтера и четири мултифункционални устройства. Върховите модели включват подобрени възможности за управление на хартията с увеличаване на тавите, което позволява нарастване на капацитета за печат с нарастване на нуждите.

Моделите от серии L8000 и L9000 предлагат интелигентна мобилна свързаност и са съвместими с приложението Brother iPrint&Scan. Поддръжката на технология Near Field Communication (NFC) улеснява работата и може да бъде използвана за реализиране на сигурен печат, при който потребителите трябва да въведат PIN или да се идентифицират с карта, преди да получат конфиденциалните си документи.

Печатащите устройства достигат скорост 31 стр./мин. при цветен и черно-бял печат. Скоростта на сканиране е 100 изображения в минута (50 листа в минута, двустранно) при най-добрите мултифункционални модели. Сканирането се улеснява от автоматичното листоподаващо устройства за до 80 листа, което дава възможност за бързо сканиране директно към облака или локално мрежово устройство.

Новите модели могат да се използват и под формата на услуги за управляван печат

Работата с устройствата е улеснена от голям тъч екран, който позволява създаване на потребителски бързи команди за най-често изпълняваните задачи.

При новата гама устройства се използват тонер касети с три различни капацитета – high, super high и ultra high. Най-големият комплект консумативи осигурява отпечатване на до 9000 черно-бели или 9000 цветни страници.

Устройствата притежават функции PrintSmart, които дават пълен поглед върху печата на съответната организация и позволяват контрол на бюджетите чрез задаване на квоти за печат.

L8000 и L9000 интегрират най-съвременните функции за сигурност, вкл. Active Directory Authentication, IPsec, 802.1x и SSL, които защитават чувствителната бизнес информация.

Функцията PrintSmart SecurePro позволява на потребителите да получават сканирани документи на имейл адрес вместо в споделена папка, което запазва конфиденциалността на информацията.

Новите модели могат да се използват и под формата на услуги за управляван печат, което спестява всички ангажименти по поддръжката и зареждането с консумативи в комбинация с предоставяне на точни отчети за направените разходи за печат.

„Бързият и изгоден печат с високо качество е в основата на големия набор от възможности за организациите, които предлагат новите устройства”, коментира Ива Тотева, мениджър продажби и маркетинг в Brother България. Наред с това, управляваните услуги на компанията отговарят на нуждите на компании, при които закупуването на стандартни решения за печат не е достатъчно ефективно.

Новата гама от печатащи устройства Brother ще бъде на българския пазар до няколко седмици, уточниха от компанията. Цените на устройствата все още не са обявени.

Коментар