MicroCredit финансира бизнес идеи

Сред предимствата на бизнес кредита е 45-дневният гратисен период за първа вноска

Всяка една бизнес идея се нуждае от финансиране. За малките и средни предприятия е значително по-трудно да намерят такова. Но небанковата финансова институция MicroCredit дава тази възможност за всеки, който има нужда от оборотни пари или средства за инвестиция за своя бизнес.

Какво представлява небанкова финансова институция?

Небанковите финансови институции са законни дружества, които изпълняват част от функциите на банките. За да бъдат наистина легитимни, те трябва да са регистрирани в БНБ. Това се проверява бързо, благодарение на поддържания публичен регистър, в който може веднага да се види дали избраното дружество е регистрирано или не.

Какво предлага MicroCredit?

MicroCredit предлага няколко различни продукта, разработени през годините. Те са в полза както на собственици на малък и среден бизнес и такива със свободни професии, така и на индивидуални клиенти.

Средствата, които се отпускат за собствениците на бизнес чрез CrediTrade, са от 200 до 3000 лева, с фиксирана лихва и равни седмични или месечни вноски. Срокът за връщането на кредита е от 3 до 18 месеца, а кандидатстването и одобрението се осъществяват с минимално количество документи. Дружеството  предлага и редица предимства по този продукт: лихвата да се признава за разход на фирмата, възможност за безлихвено връщане в рамките на 30 дни след заплащане на административна такса и 45-дневен гратисен период за първа вноска. Без неустойки, както и получаване на парите в рамките на деня в някой от 70-те локални офиси на MicroCredit в цялата страна, а от скоро и в обектите на Т-Маркет.

Друг продукт на дружеството, насочен към индивидуалните клиенти и нуждите на дома, е CrediHome. Той предлага финансиране от 200 до 3000 лева, без доказване на доход, без обезпечение и поръчители, изплащане на равни вноски за срок от 9 до 48 седмици или от 3 до 12 месеца, а парите се взимат в брой. Изплащането на кредита се осъществява според предпочитанията на клиента – директно на консултант на фирмата или в офис.

CrediGo представлява бърз кредит за суми от 600 до 3000 лева, за хора с доказан доход, за срок от 6 до 18 месеца с фиксирана лихва, равни месечни вноски и 30-дневен гратисен период  за плащане на първа вноска. CrediGo предлага и възможността за безлихвено връщане в рамките на 30 дни, само срещу заплащане на административна такса. Така всеки клиент получава 2 в 1 кредит – кредит до заплата и кредит на вноски.

Всеки един от продуктите може да бъде заявен онлайн.

Защо бързи кредити от MicroCredit?

Не винаги средствата, с които разполагаме, са достатъчни, за да покрият всички непредвидени ситуации. Понякога ни е нужна значителна финансова намеса, особено ако говорим за собственици на малки и средни предприятия. За да бъдат максимално конкурентоспособни, те трябва да разполагат с най-модерната техника. Това не винаги е лесна задача, а осъвременяването на техниката ще допринесе за по-качествената продукция. Ето защо бързите кредити от MicroCredit са идеална финансова помощ за дома, бизнеса и инвестициите.