Милен Манчев се присъедини към Intelligent Systems

Милен Манчев постъпва в Intelligent Systems с богат международен опит в сферата на бизнес решенията

Мениджър с богат международен опит ще отговоря за развитието на бизнеса на Intelligent Systems в България, Турция и Албания, както и във всички други близо 40 страни по света, в които фирмата реализира ERP и CRM проекти.

Милен Манчев поема функциите на Chief Business Development Officer в консултантската компания, която е един от основните внедрители на Microsoft Dynamics решения. В последните 9 години той заема различни позиции в Майкрософт България, по-голяма част от които фокусирани върху Microsoft Dynamics.

„С екипа на Intelligent Systems работим заедно вече повече от 6 години и се надявам да допринеса за по-нататъшния възход на компанията“, сподели по повод назначението си Милен Манчев.

Очаква се Милен Манчев да допринесе за развитието на Intelligent Systems и с добри корпоративни практики. Преди Microsoft, той работи в Hewlett-Packard България, където в продължение на десетилетие е бил последователно продуктов мениджър, мениджър „Партньори“ и търговски директор „Решения за печат“.

Манчев завършва Техническия Университет – София със специалност „Електронна техника и микроелектроника“, след което записва „Business Strategy and Financial Acumen“ в престижния бизнес университет INSEAD.

Коментар