LEAGOO KIICAA MIX достъпен с $30 отстъпка

5,5-инчовият фаблет KIICAA MIX се предлага за $109,99 в AliExpress на 26 и 27 септември

В стремежа си да завоюва пазарен дял на световния пазар, китайският производител LEAGOO обяви поредна кампания за фаблета KIICAA MIX. Устройството се отличава с някои характеристики, присъщи на класните маркови смартфони, и е достъпно в момента на цена около 110 долара.

LEAGOO KIICAA MIX ще се продава днес и утре (26-27 септември) с отстъпка от $30 в един от най-големите онлайн магазин AliExpress, или за $109,99. Компанията публикува два видеоклипа, в които сравнява камерата и дисплея на своя флагман с тези на топ смартфони като Samsung S8+, iPhone 6 и iPhone 7 Plus.

Ключови характеристики на LEAGOO KIICAA MIX

Още от пръв поглед, KIICAA MIX прави впечатление с изключително опростения си дизайн, в който няма да забележите прекомерни линии и очертания, а ъглите са напълно естествени. Съотношението между екрана и тялото на предния панел на смартфона достига 90% и това в съчетание с капкообразната 2.5D извита форма на дисплея ще прикове погледа от всеки ъгъл. Смартфонът пасва удобно в ръката, тъй като е дебел едва 7,9 мм и има подходящ радианен преход от страничния към задния капак.

KIICAA MIX се отличава с опростен дизайн, без прекомерни линии и очертания

KIICAA MIX е 5,5-инчов фаблет, но въпреки това неговото тяло е по-малко от това на обичайните устройства с подобен размер на дисплея, като се доближава по-скоро до размерите на 5-инчовите смартфони, чийто формат е по-удобен за използване с една ръка.

Макар и с 5,5-инчов екран, този фаблет е по-близо до устройствата с 5-инчови екрани, благодарение на 90% съотношение между дисплей и тяло

Екранът на устройството е произведен от Sharp, поддържа резолюция Full HD 1920х1080 пиксела и е покрит със защитно стъкло Corning Gorilla Glass 4. Потребителят на този смартфон получава огромно съотношение екран-тяло (90%) и може да се наслади на комфортна гледка в малко пространство. Картината на екрана на KIICAA MIX изглежда жива като в реалния свят, с плътност 400 пиксела на инч (ppi).

KIICAA MIX предоставя качествен Sharp дисплей с резолюция Full HD

С новия си модел, LEAGOO на практика трансформира процеса на аудио кодиране и декодиране в смартфоните, въвеждайки специални Type-C слушалки, които елиминират тясното място, породено от 3,5-мм жак. Резултатът е истинско, чисто цифрово безжично предаване на аудио от телефона към слушалката. Звуците от природата стават достъпни на мобилното устройство, отвъд познатото досега музикално изживяване.

Мобилната музика придобива нови измерения с използване на Type-C аудио изход

KIICAA MIX е оборудван с двойна задна камера OV 13MP + 2MP, която позволява на потребителя да вижда виртуални обекти в своята реална среда с отлични детайли. Технологията с двойно камера, която се изтъква като предимство при всички класни смартфони, прави лесно заснемането и съхранението на вълнуващите моменти.

Двойната основна камера е една от най-силните характеристики на фаблета

Предната камера на LEAGOO KIICAA MIX също разполага с качествен сензор OV 13.0MP и се фокусира отлично върху селфи субекта. В допълнение, предвидени са възможности за допълнително осветяване и мигновено разкрасяване, благодарение на които се получават селфита със спиращи дъха ефекти!

KIICAA MIX е способен да прави забележителни селфита с предната 13MP камера

Регулярната цена на LEAGOO KIICAA MIX, обявена от производителя, е $139,99, но само на 26 и 27 септември фаблетът ще се продава за $109,99 (с отстъпка от $30) в онлайн магазина AliExpress.