Флагманът Xperia XZ1 излиза на пазара у нас

5,2-инчовият Sony Xperia XZ1 идва с иновативна Motion-Eye камера и функция 3D Creator

Xperia XZ1, новият флагман на Sony, ще бъде наличен от тази седмица в магазините на Виваком с тарифен план Smart U, съобщиха от телеком оператора.

Смартфонът идва с 5,2-инчов Full HD HDR дисплей и осемядрен процесор Qualcomm Snapdragon, иновативна Motion-Eye камера на Sony с видеозаснемане на супер бавен каданс, ново предикативно улавяне на усмивка и дебютна функция 3D Creator.

За първокласно фотографско изживяване допринася 19-мегапикселовата основна камера, която улавя детайли извън видимото за човешкото око, и 13-мегапикселовата предна камера с 1/3” сензор и дисплейна светкавица, с която потребителите могат да правят впечатляващи селфита дори и на тъмно.

Освен това Xperia XZ1 е водо- и прахоустойчив и издържа на всякакви външни въздействия, като дисплеят му е подсилен със защитно стъкло от последно поколение Corning Gorilla Glass 5.

Като допълнение към смартфона се предлагат новите „h.ear on 2 Mini” слушалки на Sony

Sony определя технологията 3D Creator като революционна иновация в творческите възможности на мобилните устройства. Това е уникална собствена разработка на компанията за бързо и лесно сканиране на 3D обекти.

За пръв път смартфон може да заснеме висококачествени 3D изображения на обекти само за 1 минута, използвайки 4 режима на сканиране – на глава, лице, храна и свободни форми. Всеки режим има свои собствени правила за лесна употреба, а след сканиране на обект са налични множество забавни опции.

Xperia XZ1 на Sony може да бъде закупен на цена от 39,90 лв. на месец с план Smart U от Виваком. Като допълнение към него се предлагат новите „h.ear on 2 Mini” слушалки на Sony. Компактни и леки за носене, те осигуряват мощен и качествен звук без неудобството на кабели. Слушалките могат да се ползват до 24 часа с едно зареждане и имат функция за бързо зареждане.

Коментари по темата: „Флагманът Xperia XZ1 излиза на пазара у нас”

добавете коментар...

  1. x

    мда, модерните Samsung ще се рекламират с подобни демоде параметри след 1-2 години

  2. Глист

    Къде може да се намери повече информация за тарифните планове, че на сайта на Виваком нищо не излиза?

  3. hm

    демоде е вече

Коментар