Светослав Иванов оглави аутсорсинг асоциацията

Светослав Иванов е амбициран да разгърне дейността на БАА не само на национално ниво, но и в цяла Югоизточна Европа

Българската аутсорсинг асоциация (БАА) има нов изпълнителен директор и това е Светослав Иванов, специалист с над 15 години опит на национално и международно ниво в областта на мениджмънта, бизнес развитието, бизнес операциите и предоставянето на услуги.

„В ролята си на изпълнителен директор на БАА ще работя усилено за постигане на целите на асоциацията – затвърждаване на България като водеща бизнес и аутсорсинг дестинация, стимулиране на иновациите в сектора и не на последно място подкрепа и развитие на качествено образование”, заяви Иванов.

Неговият екип ще работи за разгръщане на дейността на БАА не само на национално ниво, но и в цяла Югоизточна Европа. Асоциацията обединява и представлява интересите на компаниите, предоставящи аутсорсинг услуги, като се стреми да направи тази дейност водеща индустрия в България и да гарантира нейния растеж.

Светослав Иванов се включва в сектора на оптимизацията на бизнес процесите като независим консултант през 2009 г. По-късно е заемал длъжностите главен мениджър „Доставка на услуги” в Sutherland Global Services и директор „Продажби” в Cellum, където заедно с екипа си разработва продукта за мобилни разплащания от ново поколение CellumPay.

Международният му опит включва още позицията главен мениджър за Югоизточна Европа в Xerox DSE. Ръководил е и логистиката и операциите в Office 1 Superstore за Централна и  Източна Европа. Светослав е бил също главен изпълнителен директор на C3 Customer Contact Channels за България.

Коментар