Смартфонът LG K7i отблъсква комарите

LG K7i разполага със специален панел Mosquito Away за отблъскване на насекомите

LG разнообрази пазара на смартфони с модел, който държи комарите далеч от хората. Новият K7i използва технология Mosquito Away, позната от някои телевизори и климатици на LG, но сега за първи път се появява и в смартфоните.

Mosquito Away отблъсква комарите като генерира ултразвукови вълни на честота над 30 KHz. Тези вълни са неуловими от човешкото ухо и безвредни за организма, но ефективно прогонват комарите, поясняват от компанията.

В допълнение към обичайния заден панел, LG K7i разполага със специален панел Mosquito Away и поставка за използване на смартфона в режим на отблъскване на комарите.

Технологията Mosquito Away отблъсква насекомите като генерира ултразвукови вълни на честота над 30 KHz

Като технически характеристики, LG K7i е скромно устройство с 5-инчов екран с резолюция 854×480 пиксела, четириядрен процесор на тактова честота 1,1GHz, оперативна памет 2GB и постоянна флаш памет 16GB плюс възможност за разширение с microSD карти.

Моделът разполага с 8-мегапикселова основна камера, както и с предна камера за селфи с резолюция 5 мегапиксела. Оборудван е с батерия 2500 мАч, поддържа технология VoLTE и работа с две сим карти, а цената му е около 125 долара.

Коментари по темата: „Смартфонът LG K7i отблъсква комарите”

добавете коментар...

  1. запознат

    доста необичайна комбинация от телефон и репелент.

  2. Anonymous

    Женският комар е АКУПУНКТУРиста(китайски доктор) на природата.

Коментар