Schneider Electric привлича кадри на форум в Пловдив

Технологии на Schneider Electric подобряват енергийната ефективност на предприятията (снимка: Schneider Electric)

Schneider Electric ще търси мотивирани специалисти на предстоящия този месец кариерен форум на Техническия университет в Пловдив. За пореден път мултинационалната компания за енергиен мениджмънт и дигитална трансформация ще участва в „Ден на кариерата“, който ще се проведе на 19 октомври.

„Най-ценният ни капитал, това са хората“, казва Йонуц Фаркаш, регионален мениджър на Schneider Electric за България, Албания, Македония и Косово. От компанията не скриват, че срещите по време на форума могат да се превърнат в интервю за работа и някои от кандидатите да бъдат одобрени за служители на Schneider Electric.

„Търсим бъдещите таланти в Schneider Electric, които ще се развиват и ще се учат от професионалистите. Трамплинът е голям и възможностите при нас зависят в голяма степен от желанието на кандидатите, като в Schneider Electric те ще открият всичко необходимо, за да успеят“, каза по повод изложението Елена Ватрачка, мениджър „Човешки ресурси“ във френската компания.

„Ден на кариерата“ се провежда за девета поредна година. На 19 октомври в Пловдив водещи компании от различни браншове ще представят своите стажантски и стипендиантски програми и свободни позиции, с които ще се опитат да привличат вниманието на младите хора.

Коментар