Game Dev Summit се завръща този месец

Габриел Добрев, главен изпълнителен директор на Haemimont Games, ще представи за първи път у нас играта Surviving Mars.

Конференцията за разработчици на видео игри Game Dev Summit се завръща у нас със серия от месечни събития, посветени на най-интересното от гейминг индустрията в България и по света, съобщиха от B12 Games.

Първото събитие е на 18 октомври в клуб „Culture Beat”, София, и включва ексклузивно представяне на новата игра на студио Haemimont Games. Габриел Добрев, съосновател и главен изпълнителен директор на разработчика, ще представи за първи път у нас Surviving Mars.

Впечатляващата sci-fi продукция на компанията, която е в жанра „city builder“, ще бъде издадена през 2018 г. от Paradox Interactive за Windows, OS X, Linux, PlayStation 4 и Xbox One, уточниха от разработчика.

Surviving Mars дава възможност на играчите да изпробват стратегическите си и логически умения за оцеляване на Марс. В рамките на събитието публиката ще види непоказвани у нас детайли за играта.

Втората част на октомврийското издание на Game Dev Summit Monthly ще продължи със започналите по време на фестивала On! Fest 2017 игри – ForPlay Wars, водени от ForPlay.bg. Те ще изправят едни срещу други дръзналите да се нарекат “истински геймъри” в специално подготвен куиз, посветен на ретро игрите.

Коментар