Xiaomi Huami Amazfit –  смарт часовник с много функции

Xiaomi Huami Amazfit  тежи само 32 грама и няма да причини и най-малко неудобство на своя притежател

Достъпен за предварителни поръчки е смарт часовникът Xiaomi Huami Amazfit – устройство с разнообразни функции, вкл. мониторинг на съня и сърдечния пулс. Международната версия на модела се предлага за около 70 долара до 14 ноември.

Xiaomi Huami Amazfit работи пълноценно в тандем с мобилно устройство, с което комуникира през Bluetooth 4.0 интерфейс, и консумира изключително малко енергия. Смарт часовникът известява потребителя за телефонните обаждания и съобщения на 1,28-инчовия си 2.5D екран с покритие Corning Gorilla Glass.

Xiaomi Huami Amazfit известява потребителя за телефонните обаждания и съобщения

Носимата джаджа е грижовна към своя потребител. Тя съблюдава здравословния начин на живот, като се грижи за съня, следи сърдечния пулс и дори ще ви подкани да станете от дивана, ако сте се застояли прекалено дълго. Предвидена е, разбира се, и функция за аларма.

С тегло от само от 32 грама, Xiaomi Huami Amazfit няма да причини и най-малко неудобство на своя притежател, докато е в покой или движение. Освен това смарт часовникът е устойчив на въздействия като вода (по стандарт IP68) и прах, но още по-ценното е, че измерва ключови показатели по време на спортуване – време, изминато разстояние, скорост и пулс, с четири предварително дефинирани режима.

Xiaomi Huami Amazfit е направен от поликарбонат, а каишката – от силикон

Вградената литиево-йонна батерия с капацитет 190 mAh поддържа устройството стендбай в продължение на 45 дни, по информация от производителя, което ще ви спести ангажимента да го зареждате често.

Xiaomi Huami Amazfit е направен от поликарбонат, а каишката – от силикон. Дизайнът на смарт часовника е универсален, подходящ и за мъже, и за жени. Съвместим е със смартфони под управление на Android и iOS.

Xiaomi Huami Amazfit е устойчив на въздействия като вода и прах

В момента тече кампания за предварителни продажби на Xiaomi Huami Amazfit. В периода до 14 ноември моделът може да се купи за $69,99 от онлайн магазина GearBest. Смарт часовникът има размери 24,00×2,50×1,30 см и тежи 32 грама. Комплектът на устройството включва единствено часовника, захранващ кабел и ръководство за потребителя.