Вагони за геймъри скоро в немските влакове

В рамките на немския проект Ideenzug ще бъдат оборудвани специални вагони с телевизори, геймърски конзоли и компютри

Германците планират специални вагони за геймъри и бизнес пътници във влаковете, за да засилят атрактивността на железопътния транспорт, който е под натиск от автобусите и самолетите, но остава все така предпочитан от много хора.

В рамките на проекта Ideenzug ще бъдат оборудвани специални вагони с телевизори и геймърски конзоли, както и с компютри, които ще се ползват за работа от деловите пътници. Тези екстри, според разработчиците, ще запазят актуалността на влаковете в обозримо бъдеще. Наблегнато е изключително и на дизайна, който е в крак със съвременните цифрови тенденции.

Забавления за децата предвижда немският проект Ideenzug

За децата, например, се предвижда вагон с площадка за игри. За по-деловите потребители ще бъдат осигурени бюра с лаптопи. Помислено е дори за любителите на активното спортуване, които ще получат достъп до тренажори, съобщи Deutsche Bahn AG. Идеята е пътуването да бъде оползотворено пълноценно както от хората, търсещи развлечение, така и от бизнес пътниците.

От публикуваните снимки се виждат и големи сензорни маси. Все още обаче няма информация кога концепцията за развлекателни влакове ще бъде реализирана на практика и дали услугите ще бъдат включени в цената на билетите или ще се таксуват отделно.

Коментари по темата: „Вагони за геймъри скоро в немските влакове”

добавете коментар...

  1. :о)

    за по-реалистично усещане да им дадат по един чук да маат по колелата,
    хем ще спестят заплати на СПИРАЧИ…:)

Коментар