XPG STORM охлаждане прави гейминга по-ефектен

STORM включва алуминиев радиатор, който пасва на всяко M.2 SSD устройство

Adata Technology пусна на пазара XPG STORM – система за охлаждане с RGB осветление за по-сигурен и ефектен гейминг. STORM се монтира лесно към всеки съвместим M.2 2280 SSD диск и oсигурява мощно охлаждане, което гарантира по-сигурно съхранение на информацията, както и по-добра цялостна системна производителност.

Несъмнено M.2 2280 PCIe са едни от най-бързите SSD дискове, предлагани в момента на пазара, но техните високи скорости на обработване на информация водят със себе си и значителен топлинен поток. Това, от своя страна, може да компрометира производителността на диска и да намали неговия жизнен цикъл.

STORM включва алуминиев радиатор, който пасва на всяко M.2 SSD устройство, и използва вентилатор за циркулация на студен въздух, което намалява температурата с минимум 25% в сравнение с обикновените M.2 SSD дискове.

Системата за охлаждане на ADATA се предлага с включено RGB осветление с предварително зададени режими на работа. STORM също така поддържа приложения като Asus Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion Ready и MSI Mystic Light Sync, които позволяват къстъмизация на светлинния поток.

Благодарение на специалната конструкция, инсталирането на STORM не изисква сложен монтаж или BIOS настройки. STORM може да бъде поставен лесно на всеки M.2 2280 SSD диск или карта и започва да работи веднага.

Коментар