Абонат на М-тел спечели 4 милиона безплатни минути

М-Тел отправи три промоционални предложения към своите абонати, които ще бъдат в сила от 15 до 30 септември. Всеки, който активира Prima пакет в този период, автоматично ще получава 4 лв. бонус.

Клиентите, присъединили се към мрежата Loop до края на месеца, ще получават 400 безплатни sms-а в мрежата на М-Тел. Абонатите на M-Tel Relax 100 пък, които подпишат договор до края на септември, ще плащат месечна такса от 4 лв. за срока на договора си.

Поводът за промоциите е регистрирането на 4-милионния абонат на мобилния оператор – 34-годишната Даниела Георгиева. Тя получи от М-Тел подарък от 4 милиона безплатни минути в мрежата на оператора, равняващи се на 7.6 години време за разговори.

От 15 септември М-Тел ще предложи на потребителите и високоскоростна HSDPA карта, позволяваща пренос на данни през мобилната мрежа със скорост до 1,8 Mbps, която може да се използва при настолните компютри. Услугата идва като част от сътрудничеството с Vodafone и дава възможност за връзка с интернет дори и на места, в които няма изградена фиксирана мрежа.

По случай 4-милионния си абонат, М-Тел организира на 21 септември парти с участие от Формула 1. Два дни по-късно пък е концертът на Александър Невски с участието на американците Impact Vibe и родната група Ъпсурт.

по темата: „Абонат на М-тел спечели 4 милиона безплатни минути”

добавете коментар...

  1. Пешо

    Това с Релакса си е чиста подигравка. 100те безплатни минути са само към 1 номер в Семейство и Приятели. Останалите разговори си ги плащташ като крепстен селянин.
    Цена на минута разговор към всички национални мрежи:
    Разговори до 180 мин. месечно – 0,35 лв./мин.

    Разговори над 180 мин. месечно -0,23 лв./мин.
    http://www.mtel.bg/mobiltel/prices/mtel_relax.php

  2. Sanndo

    4М минути 🙂 И аз искам.
    Обаче това за ниската такса ще привлече още потребители. Жалко, че не изкараха промоция и за абонатите си на сметка, а само за примите, лууп-а и релакса 🙁

Коментар