Онлайн конференция представя тенденциите в уеб дизайна

Първа по рода си онлайн конференция VORT-EX 08 (Virtual Online Remix – Total EXperience) ще представи нови тенденции и добри практики в уеб дизайна и уеб разработката. Събитието, което Майкрософт организира на 18-ти и 19-ти ноември, ще разкрие цялостна концепция за правене на бизнес в интернет пространството, съобщиха от софтуерната компания.
Програмата на онлайн конференцията включва набор от сесии, които ще бъдат водени от изтъкнати експерти в областта на уеб технологиите. VORT-EX 08 e предназначена за дизайнери, разработчици, софтуерни архитекти и всички, които се интересуват от уеб технологии.
Достъпът до конференцията е безплатен, след регистрация на адрес www.microsoft.com/vort-ex. Участниците ще могат да разгледат програмата, изложбения център и да задават въпроси на лекторите.
По време на конференцията ще бъдат представени технологии и продукти като Silverlight, Ajax, Internet Explorer 8, Windows Server 2008, концепцията Software+Services.
Във фокуса ще бъдат и най-новите технологии Windows Azure и The Azure Services Platform, предназначени за създаване на приложения и услуги в интернет пространството.
Майкрософт ще осигури на участниците в онлайн конференцията възможност безплатно да изтеглят Windows Server Web Edition, онлайн вариант на книгата за Silverlight 2, и да се включат в томболата с награди, вкл. мобилен телефон, камери, книги и др.

Коментар