Ywxlight E27 – многоцветна Wi-Fi смарт LED лампа

Смарт лампата Ywxlight E27 е многоцветна, може да се управлява с мобилно приложение и има живот над 30 000 часа

LED лампите навлизат ускорено в домове и офиси. Освен че са издръжливи и енергийноефективни, някои LED осветителни тела са многоцветни и поддържат интелигентни функции за управление.

Достъпният ценово модел Ywxlight E27 може да направи осветлението по-приятно и по-удобно за управление – с помощта на смартфон. Работата на тази многоцветна RGB смарт LED лампа с поддръжка на Wi-Fi може да се контролира дистанционно чрез мобилно приложение.

Нещо повече, лампата позволява управление и с гласови команди – чрез виртуалния асистент Amazon Alexa. С други думи, можете да включвате и изключвате осветлението, без да търсите ключа и без да ставате от леглото – удобно, от смартфона си.

LED лампата поддържа 16 милиона цвята, от които можете да избирате, в зависимост от настроението си. Умното осветление в дома е достъпно с три стъпки – сваляте мобилното приложение, монтирате лампата (със стандартен цокъл 27) и започвате да използвате апликацията за управление на Wi-Fi лампата.

Ywxlight E27 има изходна мощност 7 вата, яркост 600-700 лумена. Захранващото напрежение е в диапазона AC100-260V. Животът на лампата е над 30 000 часа, според спецификациите на продукта, който се предлага за $8,99 в онлайн магазина GearBest при въвеждане на купон AFFMPP11, даващ отстъпка от $2 от стандартната цена. Разходите за доставка са $0,94.