Aqara Ceiling Light T1M – смарт лампа за таван с RGB ефекти

Смарт лампата T1M трансформира домашното пространство с динамични ефекти и преливащи се живи цветове (снимка: Aqara)

Искате да осветите вашето пространство в дома със стил, да имате приятна, уникална атмосфера и, разбира се, решението да бъде икономично? Младият бранд за смарт устройства Aqara разработи нов, вълнуващ продукт, който ще посрещне очакванията ви.

Смарт лампата за таван Aqara Ceiling Light T1M излъчва мека светлина, която създава настроение и атмосфера в дома. Тази интелигентна лампа съчетава основно осветление с двойна цветова температура и персонализирана RGB околна светлина, поместени в елегантно и енергийно-ефективно тяло. T1M е съвместима с популярни системи за домашна автоматизация и предлага множество опции за управление, допринасяйки за интеграцията на различни уреди в интелигентния дом.

Множество иновации

Плафонът се отличава с редица иновации. Една от тях е RGBIC светлинен пръстен, който създава градиентни ефекти и персонализирана атмосфера с ярки цветови преходи в стаята. RGBIC Status Light Ring трансформира пространството с динамични ефекти и преливащи се живи цветове. Пръстенът действа и като индикатор за състояние при събития от рода на позвъняване и дезактивиране на сигурността.

T1M предлага основна бяла светлина и странична светлина с над 16 милиона цвята
(снимка: Aqara)

Добавете към това поддръжката на ярко бяло, широка гама от нюанси (2700-6500K) и 16 милиона цвята, за да си представите идеалното осветление. CRI индексът на цветопредаване надвишава 90, което означава живи и реалистични нюанси.

Основната светлина варира от уютните 2700K до отчетливите 6500K и е допълнена от странична светлина с над 16 милиона цвята. Тази гъвкавост ще ви позволи да персонализирате лесно осветлението на вашето домашно пространство и да създавате атмосфера, адаптирана за всяко настроение.

Персонализиране

Можете да изберете една от предложените сцени или да създадете своя собствена, например:

Спокойствие на залеза – това е време за почивка и размисъл, в спокойна вечерна атмосфера, която отразява топлите нюанси на залязващото слънце, превръщайки вашето пространство в убежище за релаксация.

Сияйна дневна светлина – тя носи блясъка на слънчевия ден; адаптивното осветление, интегрирано с HomeKit, създава ободряваща атмосфера, идеална за пространства, в които ще се радвате на естествена светлина.

Романтична нощ – създава романтично настроение с персонализирани цветове, идеални за интимни вечери или тихи моменти на размисъл.

Интеграция в умния дом

Т1M се интегрира безпроблемно с други устройства за умния дом на Aqara и това ще ви позволи да задействате автоматизации и сцени, които подобряват осветлението и персонализират пространството в дома. В допълнение, плафонът е съвместим със системи за домашна автоматизация като Apple HomeKit (включително Adaptive Lighting), Google Alexa, Google Home, Matter и др., а за повече удобство поддържа и гласово управление.

RGBIC пръстенът създава градиентни ефекти и действа също като индикатор за състояние
(снимка: Aqara)

Aqara Ceiling Light T1M е издръжливо, лесно за монтаж и използване устройство. Лампата има 50 000 часа живот, според спецификациите на производителя. Може да се инсталира и приляга гъвкаво на различни тавани. Освен това плафонът с мощност 32W/40W е много икономичен, с ниска консумация на енергия в неактивен режим. Можете да го конфигурирате според предпочитанията си, за да избегнете внезапно активиране през нощта след прекъсване на захранването.

T1M действа и като ретранслатор за Zigbee 3.0 интелигентна мрежа в дома, за да подобри покритието и надеждността. Плафонът може да се интегрира и в системата за сигурност. Така например, когато Camera Hub G3 открие непознати лица, таванното осветление започва да мига в червено, системата за предупреждение активира сирената и изпраща отдалечени известия.

Aqara Ceiling Light T1M – основни характеристики:

  • Мощност: 32W/40W;
  • Номинално напрежение: 220-240V;
  • Безжичен протокол: Zigbee 3.0;
  • Индекс на цветопредаване (CRI): Ra90;
  • Цветовата температура: 2700 – 6500 К;
  • Цвят:  Бял
  • Тегло  3,14 кг

T1M се монтира лесно и приляга гъвкаво на различни тавани
(снимка: Aqara}

Наличност и цена

Смарт лампата за таван Aqara Ceiling Light T1M е достъпна в търговската мрежа у нас от партньорите на дистрибутора АСБИС България. Интелигентният плафон може да се намери на цена около 310 лв. с ДДС и гаранция 24 месеца.

Коментар