Letv Le Max 2 – класен фаблет с Dolby Atmos звук

Letv Le Max 2 е стилен фаблет с FHD+ екран и Dolby Atmos звукови ефекти

Качественото аудио изживяване е приоритет за много от потребителите на смартфони и фаблети, когато избират своето устройство. За щастие, на пазара се предлагат мобилни устройства с все по-усъвършенствани аудио подсистеми, които, съчетани с подходящи слушалки, потапят меломаните в мечтания свят.

Сред моделите с висококачествен звук е Letv Le Max 2 – това е 5,7-инчов фаблет с резолюция FHD+, мощна платформа Snapdragon 820 и поддръжка на Dolby Atmos звукови ефекти. Този класен смартфон се предлага от онлайн магазина Tomtop на цена около 212 щатски долара в златист цвят и метален корпус.

Екранът на Letv Le Max 2 показва живи изображения с резолюция до 2160х1440 пиксела

Капацитивният мултитъч дисплей на Letv Le Max 2 е голям и отзивчив, с комфортна резолюция 2160х1440 пиксела, или т.нар. FHD+, за ясни изображения с видими и най-малките детайли. Две камери– задна 21MP и предна 8MP, със светкавица и автофокус – гарантират качествени снимки, видео и селфита. Предвиден е и скенер за пръстов отпечатък за повишена сигурност на достъпа.

4G фаблетът Letv Le Max 2 е проектиран на базата на хардуерна платформа Snapdragon 820 с 4-ядрен Kryo процесор на тактова честота 2,15GHz и графичен блок Adreno 530 GPU, допълнени от 6GB оперативна памет (RAM) и 64GB постоянна памет (ROM) за гладък мулитаскинг. С подобна конфигурация няма да изпитате никакви проблеми в производителността на приложенията, видеото, игрите и сърфирането в интернет (разбира се, при добра мобилна връзка).

Letv Le Max 2 предлага два слота за сим карти, достъпни без отваряне на устройството

Моделът поддържа Dolby Atmos звукови ефекти, което е отлична новина за меломаните. В комбинация с качествени слушалки, свързани към реверсивния USB Type-C порт на фаблета, както препоръчва производителят на устройството, аудио изживяването наистина ще бъде на възможно най-високо ниво. За улеснение, в комплекта на фаблета е включен адаптер 3,5-мм към Type-C, който позволява свързване на наличните слушалки със стандартен 3,5-мм жак към реверсивния порт.

Разглежданият фаблет поддържа работа с две сим карти, като слотовете за тях са достъпни без да се сваля капакът на устройството. С помощта на включената в комплекта сим игла се изважда и прибира държачът на сим картите отстрани на смартфона. Letv Le Max 2 е съвместим с всички популярни мобилни мрежи, вкл. 2G, 3G и 4G, и се доставя отключен по целия свят.

Letv Le Max 2 разполага с 21MP основна камера и 8MP предна камера за селфи

Моделът идва с операционна система Android, надградена с фирмен интерфейс eUI 5.6. Вградената батерия има капацитет 3100 мАч за пълноценно използване в рамките на поне един ден. Налични са задължителните за всеки смартфони безжични модули Wi-Fi и Bluetooth. Захранването става през споменатия вече USB Type-C порт, който може да се ползва още за слушалките и обмен на данни с компютри.

В комплекта на Letv Le Max 2 са включени няколко полезни приспособления

5,7-инчовият фаблет Letv Le Max 2 е достъпен в момента на цена от $212,99 в онлайн магазина Tomtop с безплатна доставка до България. Устройството има размери 15,68×7,76×0,79 см и тежи 184 грама. В комплекта са включени кабел USB Type-c, адаптер за слушалки, заден силиконов калъф, захранващ адаптер, игла за сим и ръководство за потребителя.

Коментар