Blackview P6000 – смартфон с невероятна батерия

Blackview P6000 e 4G фаблет под Android с резолюция FHD и батерия 6180 мАч

Времето за автономна работа на смартфоните е сред ключовите показатели при избор на устройство. За съжаление, в момента повечето смартфони, дори и флагманските модели, все още не могат да отговорят на очакванията на потребителите относно издръжливостта на батерията. Има, разбира се, и някои по-специални модели с изключителни батерии.

5,5-инчовият 4G фаблет Blackview P6000 впечатлява с топ характеристики, като една от тях е невероятната батерия с капацитет 6180 мАч! Според производителя, смартфонът издържа до 960 часа в стендбай режим, 22 часа сърфиране в уеб, 13 часа гледане на видео, 9,5 часа игри, 30 часа слушане на MP3 музика или 45 часа разговори. Впечатляваща автономност за смартфон, който същевременно предлага завидни изчислителни възможности и функционалност.

Blackview P6000 има двойна задна камера с основен сензор Sony 21MP

Фаблетът, доставян от онлайн магазина Tomtop, стъпва на осемядрен процесор Helio P25 с тактова честота 2,6GHz, който е допълнен от сериозен обем памет – 6GB оперативна (RAM) и 64GB постоянна (ROM). С подобна изчислителна мощ, смартфонът ще се справи с лекота при интензивни натоварвания с видео, игри, сърфиране в интернет и Android приложения.

Сензорният JDI екран с диагонал 5,5 инча и съотношение на страните 16:9 поддържа резолюция FHD 1920х1080 пиксела, ярки цветове, висок контраст и широк зрителен ъгъл. Когато имате на разположение двойна камера на гърба с основен сензор Sony 21MP и скорост на фокусиране само 0,01 секунди, както и предна 8MP камера за селфи със специален режим за разкрасяване на лицето, можете да очаквате първокласно потребителско изживяване със снимки и видео.

Технология за лицево разпознаване гарантира сигурността на достъпа

По отношение на сигурността, Blackview P6000 предлага не само сканиране на пръстов отпечатък чрез предния сензор, но и функция за разпознаване на лице, която отключва мигновено телефона на базата на 128 характеристики на лицето. В допълнение, вграден APP криптиращ чип защитава личните данни при ползване на различни приложения от рода на социални мрежи.

С дебелина от само 9,8 мм, Blackview P6000 има претенцията, че е най-тънкият смартфон с батерия 6180 мАч. Устройството работи във всички разпространени мобилни мрежи, вкл. 2G, 3G и 4G-LTE; има два слота за сим карти, единият от които може да се ползва за карти памет с капацитет до 128GB. Смартфонът се зарежда през порт USB Type-C, като поддържа технология за бързо зареждане 12V2A.

Фаблетът Blackview P6000 е достъпен в два цвята – черен и син

Blackview P6000 работи под управление на операционна система Android 7.1.1 с пълен достъп до онлайн магазина за приложения Google Play Store. Моделът разполага със задължителните за всеки смартфони безжични модули Wi-Fi и Bluetooth, както и с приемници за GPS и Glonass навигация. Корпусът е метален, „unibody”, в два цветови варианта – черен и син.

Класният смартфон Blackview P6000 се предлага в момента на цена от $265,99 в онлайн магазина Tomtop с безплатна доставка до България. Устройството има размери 15,4х7,6х1,0 см и тежи около 230 грама. В комплекта са включени захранващ адаптер, USB кабел, OTG кабел, адаптер за слушалки, игла за изваждане на носача на сим карти и ръководство за потребителя.

Коментар