Nitecore LED фенерче – 360 лумена, 500 мАч

LED фенерчето Nitecore има луксозен вид, с алуминиев корпус в златист и сив цвят

Светодиодното осветление навлиза повсеместно, в най-различни сценарии на употреба. Джобните фенерчета с батерия и различни нива на лумените са едно от типичните приложения.

Луксозното Nitecore LED фенерче, доставяно от онлайн магазина GearBest, се отличава със здрава алуминиева конструкция в златист и сив цвят, четири нива яркост и дълготрайна батерия с капацитет 500 мАч.

LED фенерчето може да се ползва в различни сценарии, вкл. закрепено към шапката

Можете да регулирате яркостта в четири степени: ниска – 1 лумен; средна – 35 лумена; висока – 150 лумена; и турбо – 360 лумена. Вградената батерия се зарежда през microUSB порт, като в комплекта е включен преходник към пълноразмерен USB.

Nitecore LED фенерчето идва с удобен, плъзгащ се по него механизъм, който в обичайното си състояние закрива USB порта и може да се ползва също за закрепване на фенерчето – по дрехите, например, вкл. на шапката. Предвидена е и възможност за поставяне в ключодържател, какъвто също е приложен в комплекта.

Батерията с капацитет 500 мАч се зарежда през microUSB порт

Фенерчето може да работи в „дневен” режим, при който се изключва автоматично след 30 секунди, както и да свети постоянно в „constant-on” режим, който се активира чрез едновременно натискане на двата налични бутона – за включване/изключване и регулиране на яркостта.

Nitecore LED се доставя в луксозна, подаръчна кутийка

Цената на джобното Nitecore LED фенерче е $32,95 в онлайн магазина GearBest с доставка за $0,35. Устройството има миниатюрни размери 60,8х24,5х13,8 мм и тежи 23,5 грама. В комплекта освен фенерчето влизат още ключодържател, USB конектор и информационна брошура.