Siemens с нов директор на завода си в Правец

„Огромна отговорност е да ръководя водещо предприятие с утвърдена репутация като завода на Siemens в Правец”, заяви Ивелин Георгиев

Ивелин Георгиев оглави завода на Siemens за производство на измервателна апаратура за продукти високо напрежение в Правец. Назначението е в сила от 1 януари, съобщиха от индустриалния гигант.

36-годишният Георгиев поема длъжността след повече от 10 години в немската Grammer, специализирана в разработката и производството на компоненти и системи за автомобилен интериор. В компанията той извървява пътя от най-ниските стъпала в йерархията до генерален мениджър.

„Огромна отговорност е да ръководя водещо предприятие с утвърдена репутация и множество награди като завода на Siemens в Правец”, коментира назначението си Георгиев.

По неговите думи, днес, 12 години след началото на производството, фабриката не просто се е разраснала в пъти, разширявайки продукцията и клиентите си, но вече се конкурира по ефективност със заводи с далеч по-дългогодишна история.

Ивелин Георгиев е завършил Техническия университет в София като магистър по машинно инженерство през 2005 г. Владее немски и английски език, уточниха от Siemens.

Коментар