Pinegrow Web Editor – лесна разработка на сайтове

Pinegrow Web Designer се явява надежден инструмент за създаване и редактиране на уеб страници

Програмата Pinegrow Web Designer се явява интуитивен софтуер за създаване на отзивчиви уеб сайтове, работещи добре на всякакви устройства. Поддържа редактиране на множество уеб страници едновременно и може да отваря всеки HTML файл.

При стартиране на своя проект, потребителят може да избере някой от предварително дефинираните шаблони или да започна на чисто, от нулата. Програмата е достатъчно проста за усвояване, но изисква познания по уеб дизайн, за да се възползвате в пълна степен от предимствата й.

Предвидена е библиотека (Lib) с множество елементи, които могат да се интегрират в уеб страницата с просто влачене и пускане (drag and drop) и да се пригодят към  специфичните особености на конкретния дизайн. Lib съдържа набори от обекти в категориите Grid, Buttons, Text and Images, UI Elements, Lists, Tables, Code, Forms и Navigation.

В допълнение, обектите с по-сложни характеристики могат да се настройват допълнително от техните Actions менюта. Разделът Prop позволява модифициране на някои аспекти от свойствата на елементите. Ако дадена промяна не изглежда по желания начин, можете да я отмените с функцията Undo.

Нещо повече, налична е и секция CSS, от която можете ръчно да модифицирате или изтривате Rules на различни елементи, докато Sheet Manager поддържа операции Duplicate, Rename или Delete на CSS файл, както и възможност да го прикачите или отделите от HTML.

Като цяло, Pinegrow Web Designer се явява надежден инструмент за създаване и редактиране на уеб проекти, с голям брой опции и характеристики, които ще ви улесняват при разработката на добре изглеждащи уеб страници, с минимални усилия.

Даунлоуд: Pinegrow Web Designer (пробна версия)

Коментар