Софтуер на Brother ускорява обработката на баркодове

Иновативна технология за обработка на баркодове е достъпна за редица устройства на Brother

Бизнесите, които сканират големи обеми от документи, могат да спестят значително време за обработка с нова програма за сортиране на баркодове, разработена от Brother.

Barcode Utility, създадена в отговор на запитвания от клиенти, динамично индексира и автоматично съхранява документи в предварително зададени мрежови локации – FTP или SFTP папки. Това решение се предлага за избрани модели от гамата мрежови скенери ADS.

Софтуерът може да засича до 13 от най-често използваните баркодове тип 1D и 2D и да съхранява електронни копия в PDF, PDF/A и TIFF формат в предварително зададени папки. Той може също да групира самостоятелни страници и да ги запазва като един документ.

Технологията е особено полезна на бизнесите, които регулярно сканират документи, съдържащи баркодове, като тези от секторите на застраховането, онлайн търговията и логистиката, подчертаха от Brother.

Автоматизирането на процеса посредством Barcode Utility намалява рисковете от човешка грешка

При застрахователните компании, например, баркодовете са широко използвани за организиране на папки с конкретни събития. Досега се налагаше администратор да сканира документите и ръчно да ги разпределя в папки за различните отдели или екипи по обработка на щетите. Сега вече разпознаването на баркода задейства помощната програма, която поема контрола на задачата и извършва разделяне и автоматично индексиране на документите, за да ги съхрани в конкретна локация, без това да изисква изрично човешко одобрение.

Автоматизирането на процеса посредством Barcode Utility намалява рисковете от човешка грешка и пести време. Тази иновативна технология се предлага към момента за моделите мрежови скенери ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N и най-функционалния ADS-3600W, а отскоро и като екстра за много други устройства на японския производител.

„Barcode Utility е средство, разработено в резултат на връзката ни с клиентите и със сигурност ще спести време за администриране, което може да бъде инвестирано в по-продуктивни задачи за бизнеса”, каза Ива Тотева, мениджър „Продажби и маркетинг” в Brother България.

Мрежовите скенери ADS, които поддържат Barcode Utility, са в продажба на цени, започващи от 619 лв. без ДДС, уточниха от офиса на японската компания у нас.

Коментар