Първи трейлър на „Соло: История от Междузвездни войни”

„Соло: История от Междузвездни войни” се очаква в кината на 25 май т.г.

Изцяло ново приключение за най-обичания разбойник в галактиката – Хан Соло – се очаква в кината през май тази година. Вече излезе и първият трейлър на филма „Соло: История от Междузвездни войни”

Чрез поредица от дръзки подвизи в тъмния и опасен престъпен свят, Хан Соло се запознава със своя бъдещ помощник пилот – могъщия Чубака – и се сблъсква с прословутия комарджия Ландо Калризиан в приключение, което ще зададе курса на един от най-нетипичните герои от сагата Междузвездни войни.

Първият трейлър ни въвежда в атмосферата на филма, в която, въпреки че откриваме много от познатите елементи на междузвездната сага, притежава своя собствена уникалност и неповторимост и едновременно с това ни запознава с главните действащи лица в историята.

В ролята на младия Хан Соло влиза звездата от „Аве, Цезаре!” на Братя Коен – Олдън Ерънрайх, а негови партньори са Доналд Глоувър в ролята на Ландо Калризиан и Йонас Суотамо като Чубака, както и Уди Харелсън, Фийби Уолър-Бридж, Емилия Кларк (Игра на тронове), Танди Нютън и Пол Бетани

Режисьор на „Соло: История от Междузвездни войни” е Рон Хауърд (Уилоу, Красив Ум, Фрост/Никсън). Сценаристи са Лорънс Касдън и Джон Касдън, по образи, създадени от Джордж Лукас. Продуценти на филма са Катлийн Кенеди, Саймън Еманюел, Алисън Шиърмур.

„Соло: История от Междузвездни войни” излиза в киносалоните на 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия на 25 май 2018 г., уточниха от Форум Филм България.

Коментар