Blackview BV7000 Pro – здрав смартфон, за тежки условия

Blackview BV7000 Pro излъчва строгост, здравина и мощ…

Смартфонът вече е в джоба на всеки човек и ни служи не само за разговори, но и за редица други делови задачи, както и за развлечение. Когато ползваме устройството си при по-сурови условия, логично е да търсим модел, устойчив на въздействия като вода, прах, удари и т.н., но без компромиси с останалите функционалности. На пазара се предлагат немалко такива устройства, е цените им са напълно поносими.

Един от „яките” модели, достъпни на пазара, е Blackview BV7000 Pro – смартфон със спортно излъчване, изпълнен по строгите изисквания на стандарта IP68 за водоустойчивост, издръжлив на удари и прах. Този модел, предлаган от онлайн магазина Tomtop, е подходящ за всевъзможни екстремни сценарии на употреба, вкл. от миньори, строители и алпинисти. Производителят твърди, че смартфонът издържа до 2 часа под вода на дълбочина 5 метра.

Корпусът на Blackview BV7000 Pro е направен от метал и пластмаса, плюс някои гумени предпазители

Комбинацията от метал и пластмаса, от която е направен корпусът, предпазва смартфона при падане и удари. Липсата на каквито и да е пролуки по ъглите и ръбовете предотвратява проникването в смартфона на прах, пясък, пепел или вода. Нещо повече, гумен предпазител обезопасява батерията и USB порта, а високоговорителят се отличава със своята водоустойчивост.

Като хардуер и функционалности, Blackview BV7000 Pro също няма да разочарова. Този здрав смартфон предоставя качествен и голям екран – с диагонал 5 инча и резолюция FHD 1920х1080 пиксела, покрит със защитно стъкло Corning Gorilla Glass 3. Две камери с резолюции съответно 13MP за основната (с поддръжка на PDAF и HDR) и 8MP за предната допълват потребителското изживяване с качествени снимки и селфита.

Blackview BV7000 Pro отговаря на строгите изисквания на стандарта IP68

Високата производителност е обезпечена от мощен осемядрен процесор MTK6750T – с четири бързи ядра на тактова честота 1,5GHz и още четири енергийноефективни – за по-леките задачи, които работят на 1,0GHz. Предвиден е достатъчно голям обем памет – 4GB оперативна и 64GB постоянна – за гладък мултитаскинг и съхранение на снимки, видео и друго съдържание.

Сигурността е гарантирана от скенера на пръстов отпечатък, който отключва устройството само само 0,1 сек. Плюс за Blackview BV7000 Pro е реверсивният USB Type-C порт, който е покрит със защитно капаче и поддържа OTG функционалност – за предаване на данни и енергия към други устройства, с помощта на включения в комплекта OTG кабел.

Blackview BV7000 Pro работи под управление на стабилна операционна система Android 6.0

Батерията на смартфона има капацитет 3500 мАч и, според производителя, осигурява до 9 часа видео възпроизвеждане, 19 часа разговори и 624 часа в режим стендбай. Устройството поддържа бързо зареждане 5V/2A, включва двубандов безжичен модул Wi-Fi, модул Bluetooth, GPS и Glonass приемници. Има два слота за сим карти и може да работи във всички разпространени мобилни мрежи – 2G, 3G и 4G.

Цената на здравия и мощен Blackview BV7000 Pro в момента е $159,99 в онлайн магазина Tomtop, с безплатна доставка до България. Устройството работи под управление на Android 6.0, има размери 15,3х8х1,26 см и тежи 223 грама. В комплекта са включени още захранващ адаптер, USB кабел, игла за механизма на сим картите, протектор за екрана, слушалка, OTG кабел и ръководство за потребителя.

Коментари по темата: „Blackview BV7000 Pro – здрав смартфон, за тежки условия”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Неиска дамусе вклучат мобилните данни
    Някои знаели как

  2. просто потребител

    На пръв поглед не е лош Андоиидд ъъъ Кат го превъзхожда със термовижън режим на камерата

Коментар