DJI Mavic Pro – компактен и мощен дрон с 4К камера

Mavic Pro е един от най-усъвършенстваните и стойности квадрокоптери на DJI

Когато избирате дрон за заснемане на видео от птичи поглед, показатели като компактност, времетраене на полета, контрол и качество на камерата са ключови. С гамата си от квадрокоптери, водещият в тази област производител DJI отговаря на претенциите на различни категории потребители.

Един от най-стойностните продукти на компанията е DJI Mavic Pro – малък, но мощен дрон, който ще ви позволи да запишете с високо качество всеки вълнуващ момент. С компактни размери и напреднали технологии, този квадрокоптер, предлаган от онлайн магазина Tomtop, несъмнено е най-усъвършенстваният дрон на DJI.

DJI Mavic Pro в сгънато състояние

Устройството с разгъващ се дизайн използва 24 високопроизводителни изчислителни ядра, нова система за предаване с обхват до 7 километра (при резолюция 720p), 5 сензора за наблюдение и камера с резолюция 4К, стабилизирана от 3-осов механичен гимбал за избягване на нежелани движения и заснемане на възможно най-гладко видео.

Благодарение на батериите с голяма плътност, оптимизирания дизайн и подобрената система за управление на енергията, DJI Mavic Pro предлага много по-дълъг полет от останалите продукти с подобни размери – до 27 минути при идеални условия, средно около 21 минути.

Mavic Pro в едно от типичните си приложения

Камерата на DJI Mavic Pro е способна да снима 4K видео (до 4096×2160) при скорост 30 кадъра в секунда (fps) и Full HD 1080p при 96fps. Минималното й фокусно разстояние е 19 инча, което я прави перфектна за всякакви цели – от селфита до пейзажни снимки (с резолюция 12MP) и видео. Предвиден и е режим за снимане портрет, със завъртане на камерата на 90 градуса

С помощта на мобилно приложение потребителят може да получава в реално време статистически данни за дрона и да сваля снимки и видео със скорост 40Mbps. А с функцията ActiveTrack просто можете да кажете на DJI Mavic Pro кой обект да следи и дронът ще свърши всичко останало сам.

Mavic Pro се доставя в комплект с всичко необходимо за пълноценно ползване на дрона

Контролерът за дистанционно управление на DJI Mavic Pro работи в честотния диапазон 2,4GHz-2,483GHz, поддържа предаване на данни на разстояние до 7 км и е проектиран за температури от 0 до 40 градуса по Целзий. Може да се ползва с мобилни устройства с дебелина 6,5-8,5 мм и максимална дължина 160 мм, свързвани през Lightning, Micro USB (Type-B) и USB (Type-C).

Компактният дрон DGI Mavic Pro се предлага в момента на цена от $1259,00 в онлайн магазина Tomtop, а стойността на доставката е $11,29. Комплектът включва всичко необходимо за пълноценно използване на квадрокоптера, вкл. батерии, дистанционно управление, кабели, механизми, ръководство за потребителя и др.

Коментар