HP пусна облачна услуга Piazza за издатели

Използвайки Piazza, издателите могат да преминат от модел на „печат за последваща продажба“ към модел на „печат на вече продадени книги“

Нова облачна платформа на HP Inc. ще помогне на издателите на книги да автоматизират дейността си, като реагират по-гъвкаво на пазарното търсене, съобщиха от компанията.

Piazza позволява на издателите да създават виртуални складове за автоматизация на отпечатването на книги и ефективно да управляват този процес, без необходимост да поддържат физически складови запаси.

Платформата свързва издателите на книги и доставчиците на услуги за цифров печат, като разкрива широки възможности за дигитален печат на малки тиражи. Благодарение на интеграцията с PrintOS SiteFlow, технологичният процес позволява ефективно управление на услугите и поддръжката, бързо пускане на продукти на пазара и намаляване на брака.

„Използвайки Piazza, издателите и доставчиците на услуги за печат могат да удовлетворят нарастващото търсене на хартиени книги и да преминат от модел на „печат за последваща продажба“ към модел на „печат на вече продадени книги“, коментира новата услуга президентът на подразделението HP Printing & Imaging – Енрике Лорес.

Облачната услуга за издатели Piazzа е оптимизирана за взаимодействие със системите за цифров печат HP PageWide и HP Indigo, уточняват от компанията.

Коментар