HP пусна облачна услуга Piazza за издатели

Нова облачна платформа на HP Inc. ще помогне на издателите на книги да автоматизират дейността си, като реагират по-гъвкаво на пазарното търсене, съобщиха от компанията.

Piazza позволява на издателите да създават виртуални складове за автоматизация на отпечатването на книги и ефективно да управляват този процес, без необходимост да поддържат физически складови запаси.

Платформата свързва издателите на книги и доставчиците на услуги за цифров печат, като разкрива широки възможности за дигитален печат на малки тиражи. Благодарение на интеграцията с PrintOS SiteFlow, технологичният процес позволява ефективно управление на услугите и поддръжката, бързо пускане на продукти на пазара и намаляване на брака.

„Използвайки Piazza, издателите и доставчиците на услуги за печат могат да удовлетворят нарастващото търсене на хартиени книги и да преминат от модел на „печат за последваща продажба“ към модел на „печат на вече продадени книги“, коментира новата услуга президентът на подразделението HP Printing & Imaging – Енрике Лорес.

Облачната услуга за издатели Piazzа е оптимизирана за взаимодействие със системите за цифров печат HP PageWide и HP Indigo, уточняват от компанията.

Коментар