Dell EMC SEE отличи Поликомп като дистрибутор на годината

Поликомп получи награда „Dell EMC Client Distributor of the Year“ за отличните си резултати в региона SEE, който обхваща девет държави

Българската компания Поликомп бе отличена от Dell EMC SEE като дистрибутор със стратегически позиции в региона по време на партньорска среща в Любляна, Словения, по-рано този месец.

Поликомп демонстрира силни резултати в развитието на бизнеса и увеличаване на пазарния дял на Dell EMC в корпоративния и клиентския бизнес за 2018 г., в резултат на което получава наградата „Dell EMC Client Distributor of the Year“.

Dell EMC SEE е структура, която обхваща 9 държави – България, Словения, Хърватска, Босна и Херцеговина, Сърбия, Черна гора, Албания, Македония и Косово. Конкуренцията в региона е изключително силна и призът на Поликомп е сериозно признание за усилията на българския екип. През изминалата година Поликомп показа силен ръст в продажбите на Dell EMC както при корпоративните, така и при клиентските решения.

„Технологиите и решенията на Dell EMC са атрактивни за целия спектър на пазара. В Поликомп разполагаме с иновативни програми за подкрепа на партньорите и с бранд като Dell EMC в портфолиото реализираме значителен растеж във всички сектори“, сподели Ралица Пашова, търговски директор на Поликомп, по време на връчването на наградата.

„Тази награда е признание за усилията на двата екипа и сме уверени в положителния ефект върху цялата партньорска общност“, допълни Пашова.