Windows 10 April 2018 Update оптимизира работата

Актуализацията Windows 10 April 2018 Update включва редица нови функционалности и подобрения при работата с персонални компютри

Microsoft обяви актуализацията Windows 10 April 2018 Update, която от днес е достъпна за сваляне, а разпространението до потребителите на Windows 10 в глобален мащаб ще започне от 8 май 2018 г.

Обновлението идва с инструменти, които намаляват разсейването и оптимизират разпределението на задачите, като по този начин позволява на потребителите да използват времето си за това, което е най-важно за тях – да създават, играят или работят, поясниха от Microsoft.

Нововъведенията в Windows 10 April 2018 Update включват:

Timeline – позволява на потребителите лесно да откриват активностите си от предишните дни или дори седмици и бързо да подновят работата си по тях. С тази функция потребителите могат да открият предишни документи, изображения и видео файлове от различни устройства и платформи, вкл. Microsoft Edge, Office 365, iOS и Android.

Focus Assist – помага на потребителите да се фокусират върху работата си, като блокира за определен период известията от социални мрежи, звуковите сигнали и други нотификации.

Dictation – подобрената функционалност прави още по-лесно гласовото набиране на бележки и документи.

Актуализацията на Windows 10 включва и редица нови функционалности и подобрения на браузъра Microsoft Edge, които спестяват време при сърфиране в мрежата. Такива са, например, заглушаване на определени прозорци, четене на цял екран, улеснено печатане на страници, граматически инструменти и автоматично попълване на уеб формуляри.

В допълнение, Microsoft представи и нови възможности за управление и актуализации в Microsoft 365, които улесняват екипите по ИТ поддръжка на модерното работно място. Нововъведенията включват решения за Firstline Workers, опростено управление на устройствата и интегрирана администрация.

Коментари по темата: „Windows 10 April 2018 Update оптимизира работата”

добавете коментар...

  1. M@hony

    Хахаха от бъгав по бъгав става тоя прозорец10 аз си ползвам Linux Mint – Linux Ubuntu и съм много доволен овцете да си карат със тая 10-ка 😉

  2. Фофу

    Dorothy: “How can you talk if you haven’t got a brain?”

    Scarecrow: “I don’t know… But some people without brains do an awful lot of talking… don’t they?”

    – The Wonderful Wizard of Oz

  3. Saevar

    ахам, да ама не, тва си остава пълна идиотщина, а топа на черешката е тоя офис 365, по тъпо нещо от него няма….

Коментар