Adata пуска XPG премиум клавиатура за гейминг

Гейминг клавиатурата XPG INFAREX K20 на Adata идва с 11 светлинни режима

Тайванският производител Adata Technology пуска в продажба XPG INFAREX K20 – гейминг клавиатура от премиум бранда XPG с агресивен дизайн в черно и синьо. Моделът се очаква скоро и на българския пазар от партньорите на компанията.

Клавишите разполагат с подсветка с 11 светлинни режима и жизнен цикъл от 50 милиона натискания. K20 също така има „anti-ghosting“ функционалност, която отговаря за правилната и мигновена регистрация на командите при едновременен натиск на различни клавиши.

Производителят е помислил и за качествения тактилен отговор с интензивно усещане на натиска на всеки един клавиш със задействаща сила 50g.

Освен наличните 11 светлинни режима, които могат да бъдат управлявани от Mode клавиша, е добавена и възможност за контрол на скоростта на светлината с два допълнителни бутона, разположени от двете страни на Mode.

Всеки един клавиш на INFAREX K20 може да издържи на 50 милиона натискания

Налични са и Media клавиши, които дават възможност за управление на силата на звука и други мултимедийни параметри по време на гейминг.

Не на последно място от производителя наблягат и на издръжливостта на INFAREX K20, като всеки един клавиш може да издържи на 50 милиона натискания, а самата клавиатура разполага с кабел с усилен дизайн, който го прави по-устойчив на огъване, пречупване и натиск.

Коментар