Стрийминг услуга YouTube Music стартира на 22 май

Видеопорталът YouTube съобщи, че в близките дни ще пусне нова стрийминг услуга за музика. YouTube Music ще стане достъпна за потребителите в редица страни от 22 май, според информацията в блога на компанията.

Наред с новия плейър за браузърната версия на YouTube, ще излезе и отделно приложение. От видеопортала, собственост на Google, обещават достъп до милиони песни и хиляди плейлисти, плюс ремикси, кавър-версии и изпълнения на живо.

Безплатната версия на YouTube Music ще бъде съпроводена с реклама. Версията на услугата без реклама ще струва $9,99 на месец. Стрийминг услугата ще стане достъпна от 22 май в САЩ, Австралия, Нова Зеландия, Мексико и Южна Корея, а по-късно и в 14 други страни, вкл. в Европа.

Съществуващата услуга Google Play Music ще продължи да работи, уточняват от компанията. По-рано пък се появиха информации, че YouTube ще насочва потребителите към Уикипедия при гледане на конспиративни видео клипове.

Коментари по темата: „Стрийминг услуга YouTube Music стартира на 22 май”

добавете коментар...

  1. Saevar

    идеално, безплатната версия и адблокър или НОскрипт, пари на тея пеераси НЕ давам, достатъчно инфо събират от хората и правят пари на техен гръб…

Коментар