Ивайло Славов оглави аутсорсинг асоциацията

Ивайло Славов има над 20 години професионален опит, натрупан както на ръководни постове в световноизвестни международни компании, така и като предприемач

Ивайло Славов, съосновател на Bulpros, е новият председател на Българската аутсорсинг асоциация. Той бе избран от новия управителен съвет, гласуван на извънредно общо събрание на организацията.

В борда наред със Славов остават досегашните членове Мая Миланова, генерален мениджър на Cargotec, и Пламен Цеков, главен изпълнителен директор на ScaleFocus. Нови членове са Стефан Бумов, главен оперативен директор на HeleCloud и бивш председател на БАА, и Илия Кръстев, главен изпълнителен директор на A Data Pro.

Ивайло Славов има над 20 години професионален опит, натрупан както на ръководни постове в световноизвестни международни компании, така и като предприемач. През 2010 г. заедно със свои партньори той основава Bulpros и за около 8 години компанията се превръща в една от най-бързо развиващите се в технологичния сектор.

„Амбициите ми са да допринеса за превръщането на Българската аутсорсинг асоциация в гласа на аутсорсинг и технологичния сектор в диалога с държавата и с образователната система. Виждам потенциал асоциацията да се превърне в регионален лидер за индустрията в Югоизточна Европа“, коментира Славов, който е и член на борда на директорите на Американската търговска камара в България.

Петата годишна конференция на БАА ще се проведе на 8 юни 2018 г. край Варна под егидата на кмета на община Варна Иван Портних. Очакванията са тя да събере елита на аутсорсинг и високоотехнологичната индустрия в България.

За събитието пристига световноизвестният изследовател на дигиталната трансформация Тим Коул. Експерти от индустрията ще дискутират развитието на сектора и перспективите за развитие, вкл. теми като дигитална визия за аутсорсинг индустрията, иновации и аутсорсинг, добавена стойност или спестени разходи и др.

Коментар