Bulpros и ec4u ще оперират под нов бранд Digitall

Digitall ще бъде ръководена от управленски екип начело с Ивайло Славов (в средата)
(снимка: Digitall)

ИТ компаниите ec4u и Bulpros, които наскоро се сляха, започват следваща фаза от съвместното си развитие под новото име Digitall с подкрепата на паневропейската фирма за частни капиталови инвестиции Silverfleet Capital.

Новата организация Digitall разполага с повече от 1400 служители в 25 офиса в 11 държави и предлага пълна гама от дигитални облачни решения, включително за киберсигурност, миграция и управлявани услуги за критичните бизнес процеси в сферата на маркетинга, продажбите, обслужването и електронната търговия.

Digitall ще бъде ръководена от управленски екип начело с Ивайло Славов като главен изпълнителен директор и Давид Лау като главен оперативен директор, които са оглавявали двете  предшестващи компании и ще продължат да притежават значителни дялове в новосъздадената фирма.

„Очаквам заедно с мениджърския екип да поведем компанията към по-нататъшен растеж. Новият бранд сигнализира ясния ни ангажимент да предложим следващото поколение клиентско преживяване по пътя на дигиталната трансформация”, коментира Ивайло Славов.

„Целта ни е значителен търговски и регионален растеж, тъй като обединяваме усилията си и отваряме нова глава под марката Digitall за нашата общност – служители, клиенти и партньори”, заяви от своя страна Давид Лау.

Ръководният екип ще бъде подкрепен в рамките на Консултативния съвет от лидери в бранша. Към Консултативния съвет се присъединяват Хамид Акаван с опит като главен изпълнителен директор и главен оперативен директор на T-Mobile и Deutsche Telekom AG; Грегор Бийлер, който е бил в надзорните съвети на няколко водещи ИТ компании, както и в управленския екип на Microsoft; и Франк Бранденбург с 28 години опит в продажбите, маркетинга, бизнес развитието и финансовия мениджмънт, включително като глобален главен оперативен директор на NTT Security.

Партньорите от Silverfleet Capital – д-р Кристиан Зюс и Йоахим Браун също се присъединяват към Консултативния съвет.

Коментар