Easy UPS 3S предпазва критичното оборудване

Easy UPS 3S се отличава с компактен дизайн и е лесен за инсталация и обслужване

Schneider Electric пусна нов модел непрекъсваемо токозахранващо устройство (UPS) – Easy UPS 3S с капацитет от 10 до 40 kVA за нуждите на малкия и среден бизнес, центрове за данни и производствени съоръжения. Устройството се отличава с компактен дизайн и е лесно за инсталация, употреба и обслужване.

Easy UPS 3S предпазва критичното оборудване в производствения процес от повреди, причинени от спиране на тока, токови удари и др. Моделът осигурява до 96% ефективност в режим на двойно преобразуване и до 99% ефективност в енергоспестяващ еко режим, по данни от производителя.

Новият UPS се предлага с или без батерии. Клиентите могат да се възползват и от услугата за стартово инсталиране като гаранция, че Easy UPS 3S е правилно и безопасно конфигуриран за оптимални резултати по отношение на функционалност, надеждност и безопасност.

Easy UPS 3S разполага с интуитивен интерфейс за лесно конфигуриране и мониторинг с възможност за дистанционно наблюдение и управление чрез облачния софтуер на Schneider Electric – EcoStruxure. Разнообразието от приложения го правят лесно приспособим за всеки малък и среден бизнес.

Чрез локалните си мрежи от специалисти по обслужване Schneider Electric предлага на клиентите пълен набор от услуги за целия период на експлоатация (жизнен цикъл) на устройството.

Easy UPS 3S работи при температура до 40ºC и е защитен с конформно покритие за сурови индустриални условия. Устройството се отличава още с лесен за смяна филтър за прах, удобен достъп за сервиз през преден магнитен панел, вътрешни, външни и други опции за батерии, както и с лесен мониторинг и управление с платформата EcoStruxure.

Коментар