Търкиш Еърлайнс забавлява пасажерите с Wi-Fi система

Клиентите на Търкиш Еърлайнс могат да ползват безжична система за развлечения по време на полет

Нова Wi-Fi система за развлечение вече e достъпна за пътуващите в самолетите на Търкиш Еърлайнс, съобщиха от авиокомпанията. По време на своя полет пасажерите могат да се свържат към системата чрез личните си електронни устройства.

Турската авиокомпания е първият потребител на безжичната технология, разработена в партньорство с Turkish Technic Inc. и софтуерната компания Havelsan. За да получат достъп до системата, пътуващите трябва да изтеглят и инсталират приложението „Wi-Fi Entertainment” преди своя полет.

Освен на мобилните си устройства, пасажерите могат да се възползват от услугата и чрез своите лаптопи като използват браузъра Google Chrome. Чрез новата система пътниците на Търкиш Еърлайнс (Turkish Airlines) ще получат достъп до над 250 филма, 700 телевизионни предавания и сериали, 2 000 музикални албума, 19 000 песни и друго развлекателно съдържание.

Продуктът е разработен от Turkish Technic Inc., дъщерно дружество на авиопревозвача, и компанията HAVELSAN. „Вярваме, че тази стъпка е от голямо значение за развитието на турската гражданска авиация”, каза Илкер Айджъ, председател на борда на директорите и изпълнителния комитет на Търкиш Еърлайнс. По неговите думи, новата система повиша достъпа до забавление по време на полет до 95%.

Коментари по темата: „Търкиш Еърлайнс забавлява пасажерите с Wi-Fi система”

добавете коментар...

  1. ха

    А защо например филмите трябва да ги гледаш на неудобното си мобилно компютърно устройство (което ти се пречка около храната в самолета), вместо да си ги пуснеш на интегрираното в предната седалка компютърче?

  2. 100lv

    Само дето абсолютно същата усуга ми я предоставиха и United Airlines преди няколко месеца.

Коментар