SQL Master Academy дава тласък в обучението на хиляди експерти

Общият брой на завършилите SQL Master Academy курсисти вече надвишава 1700

Над 200 специалисти от страната и чужбина преминаха успешно обученията в SQL Master Academy през първия учебен сезон на 2018-та година, съобщиха от Академията, която се утвърждава като най-успешния обучителен център за SQL Server и BI експерти в България.

Професионалният екип от инструктори провежда 40 различни курса, повечето от които са фокусирани върху SQL Server, а други са насочени към облачните технологии, BI и ITIL. Общият брой на завършилите Академията курсисти вече надвишава 1700.

Учебната програма е разработена от Маргарита Наумова, която е сред най-авторитетните SQL Server експерти в света. Всеки курс от портфолиото на SQL Master Academy включва практически примери, лабораторни упражнения и демонстрации.

Отскоро учебният център е партньор на PECB Europe (Professional Evaluation and Certification Board) – компания за образователни и сертификационни услуги, представител на PECB Group Inc. в Германия, Австрия и Швейцария, както и в Централна и Източна Европа. Благодарение на партньорството, SQL Master Academy може да предлага услугите и портфолиото от обучения на една от най-добрите организации в световен мащаб в областта на GDPR.

„Само за няколко години успяхме да дадем тласък в кариерата на 1700 души и да допринесем за повишаване на продуктивността и ефективността в компаниите, където работят. Приятно е, когато чуеш от колеги, които са преминали обучение в Академията, че наученото в курсовете им е помогнало в разрешаването на заплетен казус или спешен проблем, а такава обратна връзка получавам много често”, коментира Маргарита Наумова, основател на SQL Master Academy.

В момента екипът подготвя „Лятна DBA Академия 2018” – първата по рода си у нас безплатна образователна програма за администратори на бази данни (DBA). В рамките на месец юли одобрени кандидати ще преминат през 4 от курсовете на Академията, адаптирани за интензивното обучение. Успешно завършилите ще бъдат представени пред работодатели, партньори на инициативата.

През август инструкторите на SQL Master Academy ще бъдат лектори в Microsoft University Норвегия. Те ще поемат предвидената 6-седмична програма от обучения за втора поредна година. А през септември отново ще са на разположение на българските ИТ специалисти. Програмата на SQL Master Academy за предстоящия нов учебен сезон вече е публикувана на сайта на учебния център.

Коментар